Galéria
Forrás: Fél copfHa az utcára nem is mindig vállalod a nagy, feltűnő frizurákat, egy-két fotón vesd be a kissé tupíros, félig felkötött, félig leengedett hajat.
Forrás: Fényes szemekA highlighter élőben is szuper, de fotókon is csodásan mutat. Keretezd a szemedet élénk színnel, és a belső zugban helyezz el egy adag highlightert, ahogyan a szemöldököd alá is!
Forrás: CukorkakörmökCsupán egy fehér alaplakk és néhány színes lakk kell, hogy csíkos vagy pöttyös, cukorkaszórós hatású körmeid legyenek. Nagyon hódít ez a trend a nyáron!
Forrás: Tüzes ajkakA szezon kedvence épp a narancsos-piros, csilipaprika-árnyalatú rúzs. Szerezz be egyet!
Forrás: Holografikus highlighterAz arccsontod felett vesd be a fotóidhoz a holografikus, kissé unikornisos hatású highlighter port vagy krémet. Nagyon dögös az összhatás.
Forrás: Spotlight-technikaCsupán a belső szemzugodat elég kiemelni, hogy gyönyörű legyen a tekinteted. Válassz egy világos pasztellszínt csillogó formátumban, és nyomd a szemzugodhoz egy kis ecsettel.
Forrás: Glitter ajak vagy szemöldökEgy fotón bármennyi glitter elfér! Mehet az ajkaidra vagy a szemöldöködre, elképesztően jó képeket tudsz készíteni.

Ezek a leginstagramozhatóbb trendek: te melyiket nem próbáltad még?

Még nem késő kipróbálni őket.