Galéria
Forrás:

Ausztrália

Mikor? Novembertől márciusig.

 

Ausztráliában decemberben kezdődik a nyár, de már az azt megelőző hónapban is kellemes meleg van. A nyárias programok száma pedig végtelen. Ússz delfinekkel a Rockingham-öbölben, próbáld ki az ország szabadtéri mozijainak egyikét, bowlingozz mezítláb, látogass el a Simpson sivatagba, vagy csak süttesd a hasad Sydney egyik lélegzetelállítóan gyönyörű strandján.

Repjegy foglalás ITT!

 


Forrás:

Thaiföld

Mikor? November és április között.

 

Gyerekekkel is jó ötlet ide utazni, mert evés olyan egzotikus ország létezik, mely annyira családbarát és gyerekcentrikus, mint Thaiföld. A helyiek imádják a kicsiket és a street food bódékt árusaiól kezdve a tuk-tuk sofőrökig mindenki nagyon barátságos velük. Sok sekély öböl található az ország partjain, ami jól jöhet, ha van kezdő úszó a családban, a strandok vize annál tisztább, minél délebbre helyezkednek el. Bangkok és Phuket is bőven kínál érdekes programokat, a főváros nyüzsgő miliője különböző kalandokra csábít, utóbbiban pedig érdemes kipróbálni a számos vízi sport valamelyikét, például a szörfözést.

Repjegy foglalás ITT!


Forrás:

Seychelle-szigetek

Mikor? Decembertől áprilisig.

 

Ha luxusra vágysz a tél közepén, akkor mindenképp a Seychelle-szigetek felé vedd az irányt! A meseszép szigetek mentesek a tömegturizmustól, ám annál több ötcsillagos szálloda várja a pihenésre és kényeztetésre vágyó utazókat. Fehér homokos tengerpartjaik, elegáns éttermeik és luxus wellness-szolgáltatásaik egykettőre feledtetik veled az otthoni zimankót.

Repjegy foglalás ITT!


Forrás:

Maldív-szigetek

Mikor? November és április között.

 

Jógázz az ország 1200 szigetének szebbnél szebb tengerpartjain, gyönyörködj a hófehér homok és a ciánkák tenger szépségében, fedezd fel az egzotikus élővilágot és csatlakozz be a szállodák által szervezett sokféle program egyikébe. Ezek sora ugyanis végtelen: kipróbálhatod a könnyű- vagy mélytengeri búvárkodást, a kajakozást és részt vehetsz több különböző hajókiránduláson is. Vigyázat, nem biztos, hogy haza akarsz majd jönni a nyaralás végén!

Repjegy foglalás ITT!


Forrás:

Malajzia

Mikor? Márciustól kora októberig.

 

Malajzia igazi kettő az egyben ország, a Dél-kínai-tenger szeli ketté, és míg a félsziget nyüzsgő nagyvárosairól, gyarmati építészetéről és ködös teaültetvényeiről híres, addig a maláj Borneó vad dzsungelei orangutánoknak, gránicsúcsoknak és elszigetelt törzseknek szolgálnak otthonul. Ne hagyd ki a lélegzetelállítóan gyönyörű búvárkodási lehetőségeket és kóstolj meg minél többféle ételt, ha ide látogatsz!

Repjegy foglalás ITT!


Télen a nyárba vágysz? 5 tipp, hova menj

Nincs is annál jobb, mint néhány hétre fityiszt mutatni az itthoni zimankónak!