Galéria
Forrás:

Maldív-szigetek

Az egész család kikapcsolódhat itt. Amíg a szülők gyönyörködnek a festői környezetben, jógázhatnak a tengerparton, addig a szigetek különleges, egzotikus élővilágának felfedezése szórakoztathatja gyerekeket már egész kicsi kortól. A szállodás sokféle programot szerveznek, melyek a család különböző életkorú tagjainak is egyedülálló élményt nyújtanak. Kajakozás, hajókirándulások, 10 éves kortól búvárkodás, a kisebbeknek pedig felügyelt könnyűbúvárkodás csak a legnépszerűbbek a hosszú listáról.

Repjegy foglalás ITT!


Forrás:

Thaiföld

Kevés olyan egzotikus ország létezik, mely annyira családbarát és gyerekcentrikus, mint Thaiföld. A helyiek imádják a kicsiket és a street food bódékt árusaiól kezdve a tuk-tuk sofőrökig mindenki nagyon barátságos velük. Sok sekély öböl található az ország partjain, ami jól jöhet, ha van kezdő úszó a családban, a strandok vize annál tisztább, minél délebbre helyezkednek el. Bangkok és Phuketben is bőven kínál érdekes programokat, a fővárosban 2016-ban nyílt dinoszaurusz park, a Dinosaaur Planet Bangkok vagy éppen az alpakka etetés az Alpaca View-ban csigázhatja fel a gyerekeket, utóbbiban pedig például részt vehetnek szörftanfolyamon.

Repjegy foglalás ITT!


Forrás:

Sydney

 

A legnagyobb ausztrál város élete a vízpart köré épül. A felnőttek elmerülhetnek a város pezsgő kultúrájában, megcsodálhatják a méltán híres Opera épületét és végtelen számú fotót készíthetnek a csodálatos tengepartról, míg a gyerekeknek a kompkirándulás nyújthat szórakozást. De érdemes ellátogatni e tematika mentén a tengeri múzeumba, az Australian National Maritime Museumba és a Sydney Sea Life Aquariumba is.

Repjegy foglalás ITT!


Forrás:

Auckland

Új-Zéland legnagyobb városa elképesztően egyedi elhelyezkedéssel bír, egy, a legkeskenyebb részén kevesen mint két kilométer széles keskeny földszoroson fekszik, ami Új-Zéland Északi-szigetének észak és déli részét köti össze egymással. A földszoros keleti oldalán fehér homokos partja a Csendes-óceánra, míg nyugati oldalán fekete homokos parttal a Tasman-tengerre nyílik, utóbbi strandjain érdemes részt venni egy szörftanfolyamon. A két oldal kikötőit között húzódó 16 kilométeres út remek kirándulós program, közben útba ejthetjük az Auckland Museumot és a híres Cornwall Parkot. A 60-as évektől kezdve rengeteg művész költözött és költözik ma is a városba, így számtalan galéria közül válogathatunk, az Auckland Art Gallery, Toi o Tamaki kihagyhatatlan!

Repjegy foglalás ITT!


Forrás:

Oman

Az Arab-féliszigeten fekvő ország elképesztően sokféle programot kínál a mélytengeri búvárkodástól a sivatagi kempingezésen át az ősi erődök meglátogatásáig, de július és október között ötféle teknősfaj tojásból frissen kikelt apróságainak tömeges vonulását is megnézhetjük.

Földrajzilag szintén nagyon izgalmas ország, itt található a félsziget legmagasabb hegycsúcsa, de érdemes megnézni a kanyonokat, fjordokat és persze a ragyogó tengerpartot is. Ottjártadkor mindenképp kóstold meg a kahwa-t, a kardamommal ízestíett erős kávét, amit édes datolyával szolgálnak fel!

Repjegy foglalás ITT!


A világ leggyönyörűbb nyaralóhelyei

Egy egész bakancslistára való, kihagyhatatlan úti célt gyűjtöttünk össze!