Galéria
Forrás:

Alapozd meg a hangulatot!

Szép, egyenletes arcbőrt prezentálni az egyik legkeményebb feladat egy fesztiválon. Sok a por, egész nap kint vagy a tűző napon, este pedig a lüktető tömeg izzaszt meg a koncerteken. Nappalra viselj egy könnyedebb textúrájú BB krémet, ami egyszerre hidratálja és feltölti a fáradt bőrödet, ám az enyhébb hibákat is elfedi. Estére pedig jöhet egy mattító púder, amiben áttáncolhatod az egész éjszakát. 
InStyle-tipp: IsaDora, Cover Up Stick 'N Brush alapozó és korrektor, 8200 Ft


Forrás:

Csak egyet!

Lesz pár kellemetlen perced, mikor otthon pakolod a neszesszeredet, hiszen sok kedvencet kell a hátad mögött hagynod. Egy fesztivál nem a sminkelésről és az órákon át tartó készülődésről, szól, így ha ránk hallgatsz, csak egy vadító rúzst viszel magaddal. Lehetőleg matt verziót, hiszen azok hipertartósak. 
InStyle-tipp: MAC, Russian Red, 6100 Ft


Forrás:

Kicsi engedmény

Oké, ne ess pánikba, a szempillaspirál még belefér. De ennél többre tényleg nincsen szükséged. Ki áll neki a legnagyobb buli közepén füstös szemet készíteni? Na ugye. A mi kedvencünk ráadásul vízálló, és még egy kicsi tükör is van rajta, hogy bárhol és bármikor ellenőrizhesd a sminkedet.
InStyle-tipp: Bourjois, Volume Reveal szempillaspirál, 2490 Ft


Forrás:

Gyors felfrissülés

A buli hevében jól jön az arctisztító kendő. A tiszta bőr érzete új löketet ad a bulizáshoz, valamint az apró mitesszerek rohamos számú növekedését is megelőzi. 
InStyle-tipp: Clinique, Pep-start Quick Cleansing Swipes arctisztító kendő, 1349 Ft


Forrás:

Az etalon

Kézfertőtlenítő nélkül nem is fesztivál a fesztivál, tankolj fel belőle! 
InStyle-tipp: The Body Shop, epres kézfertőtlenítő, 790 Ft


Forrás:

Kócos őrület

A szélfutta tincseknél idén nem választhatsz praktikusabbat és trendibbet, szóval mi azt tanácsoljuk, hogy a fesztivál ideje alatt hagyj fel a hajad rendezgetésével. Ja és hajvasalók kíméljenek! 
InStyle-tipp: Toni&Guy, Textúráló spray tengeri sóval, 2790 Ft


5+1 szépségtermék, amit sose hagyj ki a neszesszeredből, ha fesztiválozni indulsz

Mi szóltunk!