Galéria
Forrás:

A színésznő az az igazi természetes szépség, akit nem az öltözködési miatt szeretünk. Most komolyan, feltűnt valaha valakinek, hogy milyen borzalmas ruhákat volt képes magára húzni? Bár kapcsolata nem e miatt romlott meg, 2010-es válása felnyitotta a szemét és profi segítséget hívott.


Forrás: Elizabeth Stewart igazi szexszimbólumot faragott az 57 éves színésznőből.
Forrás:

Bár 2003-ban már bezsebelt magának egy Oscart, de a stílusa még messze nem volt olyan kifogástalan, mint színészi kvalitásai. A váltás akkor történt, mikor megszerezte magának Hollywood egyik legkeresettebb stylistját, Leslie Fremart. 


Forrás: Hogy ez mennyire számított jó befektetésnek? Csak annyit mondunk: Dior!
Forrás:

Nem titok, hogy Kristen Stewart különcnek számít a vörös szőnyegen. A Twilight csillaga a tökéletes példa arra, hogy hiába van rajtad a leggyönyörűbb haute couture csoda, ha nem tudod viselni. 


Forrás: Tara Swennen stylist megtartotta a színésznőt a tomboy vonalon, csak elegáns Chanelbe öltöztette. Látszik, hogy már Kristen is magabiztosabban mozog ezekben a ruhákban.
Forrás:

Angie sokáig vad stílusáról zengett a 90-es években Hollywood. A fordulópont több szempontból is 2005-ben történt az életében. Egyrészt egymásba szerettek Brad Pittel a Mr. és Mrs. Smith forgatásán, másrészt barátságot kötött Jennifer Rade híres stylisttal.


Forrás: Aki finom elkezdte terelgetni a színésznőt a high-fashion világába. Azóta pedig egyike Hollywood egyik legjobb öltözött színésznőinek.
Forrás: A színésznő arra már régen is ösztönösen ráérzett, hogy igazi nyár színtípusként neki a pasztelles, finom cukorka színek állnak neki jól, ám a sziluettekkel még akadtak problémái.
Forrás: A színek maradtak, a formák viszont változtak, ezzel pedig Naomi végre kihózta magából a maximumot!
Forrás:

Kim karrierje még személyi asszisztensként kezdődött a botrányos életű Paris Hiltonnál. A tanítvány túl nőt mesterén, de a bulvárkirálynő ízlésficama sokáig üldözte Kimet. Stílusát férje, Kanye rázta gatyába, aki minimalista szettekben képzelte el feleségét. 


Forrás: Álma pedig valóra vált! Semleges színek, egyszerű vonalvezetés, feszes sziluett – ez ma Kim Kardashian stílusa!
Forrás: Bizony, Blake stílusával is voltak gondok karrierje kezdetén, ám egy profi stylist rengeteget lendített rajta, a színésznő pedig lelkes diákként eltanult mindent.
Forrás: Bár ma már legtöbb vörös szőnyeges megjelenéséhez nem kér profi segítséget és maga álmodja meg a megjelenését, az évek alatt rendesen kikupálta tudását a stylistok segítségével.

Előtte-utána: Ennyit tud javítani a sztárokon egy profi stylist

Blake Lively filléres farmerje igazi alapdarab!