Galéria
Forrás:

Sárga

 

A derűs és barátságos sárga a boldogság és a napfény színe, szerotonint szabadít fel a szervezetedben, amitől jobban érzed magad. Akár világosabb, akár élénkebb árnyalatot választasz belőle, a kreativitásodra is jó hatással lesz! A legjobban a háló- és fürdőszobában érvényesül a kedvező hatása, párosítsd szürkével a kontraszt kedvéért!

 


Forrás:

Zöld

 

A Pantone által az év színének választott levélzöld és más árnyalatok relaxáló és nyugtató hatásuk miatt lehetnek jó választások. A természet színének világosabb árnyalatai segíthetnek a koncentrálásban, míg az élénkebbek aktívabbá, jobb kedvűbbé tesznek. Kombináld egymással a különböző árnyalatait!


Forrás: Kék

Derűsebbé és optimistábbá tesz, világosabb és sötétebb árnyalatai egyaránt jótékony hatással vannak az elmére. A kék a hűség és a bizalom szimbóluma, magabiztos és becsületes emberek választják az otthonukba. Egy kékre festett szobában jobban tudunk fókuszálni, így produktívabbak is leszünk. Használd a dolgozószobában, a fürdőben vagy a hálóban, és kevertess olyan árnyalatot, ami melegebb színt is tartalmaz!


Forrás: Piros

 

Merész, magabiztos árnyalat, amely megemeli a pulzusszámot és aktívabbá tesz. A piros árnyalatai figyelemfelkeltőek és felkeltik a vágyat. Használd ezt az életvidám színt a nappaliban, amelybe melegséget hoz. Mivel nagyon intenzív szín, fontold meg, hogy nagy felületen inkább mintában használod.


Forrás: Rózsaszín

 

A szeretet, a kedvesség és nagylelkűség színe. A most nagyon menő világos árnyalatai melegséget és érzékenységet sugároznak, a rózsaszín romantikus és érzéki, míg élénkebb árnyalatai játékosságot, energiát és inspirációt hoznak az életedbe. Ne feledd, hogy nagy felületen használva kicsinyítheti a szobát, így olyan helyen használd, ahol nagy ablakok vannak, és sok a fény!

 


5 szín, mely boldogabb hellyé teszi az otthonodat

Ezek az árnyalatok befolyásolják pozitívan a hangulatodat.