Galéria
Forrás: A neveletlen hercegnő naplója könyvsorozat írója, Meg Cabot korábban elárulta egy interjúban, hogy a forgatókönyv már elkészült, ahogy akkor már arról is beszélt, hogy a harmadik részt ugyanúgy, amint az előző kettőt, Garry Marshall fogja rendezni, ám Garry sajnos azóta elhunyt. Nagy valószínűséggel ezért is torpantak meg akkor a folytatás körüli előkészületek, ám a Deadline most arról számolt be, hogy a Disney+ nemrég a projekthez új írót is szerződtetett a fejlesztés alatt lévő folytatáshoz Aadrita Mukerji személyében.
Forrás: Bár természetesen Meg Cabot semmit sem akart felfedni arról, hogy ezúttal milyen kalamajkába keveredik Mia, az viszont biztos, hogy a film nem fogja követni a könyvek cselekményét, ugyanis miként Cabot fogalmazott: „Két különböző univerzumként tekintek már a könyvre és a filmre”.
Forrás:

Garry Marshallnak már kész tervei voltak a 3. részről mielőtt sajnálatos módon elhunyt, így nagyon valószínű, hogy ezeket a terveket már nem írja felül nagyban az új rendező. „Pár hete találkoztam Anne-nel, és úgy tűnt, mindkettőnknek tetszett az ötlet, hogy leforgassuk a Neveletlen hercegnő 3-at Manhattanben” - nyilatkozta akkor Garry.


Forrás:

Ezen talán csak mi aggódtunk, természetesen a készítők és Anne számára is egyértelmű, hogy szeretné a folytatást. Szóval ha csak a Disney nem gondolja végül másként, Anne nagy valószínűséggel visszatér a filmbe, ugyanis az elmúlt években több interjúban is megerősítette, hogy a Neveletlen hercegnő az ő szívének is kedves, és nagyon is szeretné, hogy elkészüljön a 3. rész.


Forrás:

Azt már tudjuk, hogy Mia nem Michael Moscovitz oldalán találta meg a boldogságot, megkaptuk helyette Nicolast, akit a sármos Chris Pine alakít. Nos, egyelőre még nem hivatalos, de korábban Chris is úgy nyilatkozott, hogy benne lenne a folytatásban. 


Forrás:

És talán a legizgibb, hogy Mia ellenségének, Lananak is felmerült a neve a folytatással kapcsolatban. Az őt alakító Mandy Moore egy alkalommal elárulta, hogyan képzelné a sztorit: „Talán megváltozna mára a kapcsolatuk, akár barátnők is lehetnének. Lana bocsánatot kérne, Mia pedig megbocsátaná a gőgös tinilány tetteit”.


Új galéria (2022. 11. 21)

Te is kíváncsi vagy, hogyan folytatódik minden idők legkócosabb hercegnőjének története?