Galéria
Forrás:

Mia első szerelme, Michael Moscovitz abszolút felejthető pasivá érett. Sajnáljuk, pedig mint szinte mindenki, mi is odavoltunk érte. Valahol érthető, hogy miért nem kapott Michael nagyobb fejezetet a hercegnő naplójában, persze az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy Robert elég hamar lecserélte a színészkedést a zenei karrierre. Abban viszont nagyon sikeres!


Forrás:

Julie neve egybeforrt Mary Poppins karakterével, de az bizony már jó régen volt. Filmes karrierje a 2000-es években kapott új lendületet, amikor megkapta Clarisse Renaldi szerepét. Azóta a hangját adta a Shrekhez, és 2005-ben színházi rendezőként is kipróbálta magát a The Boy Friend című darabbal, amiben színészi karrierjét is kezdte még 1954-ben. Gyerekkönyveket is ír, 2008-ban pedig megjelentette önéletrajzát Home: A Memoir of My Early Years címmel. 

Sőt, a Bridgerton család című sorozatban ő Lady Whistledown hangja!


Forrás:

Valószínűleg mindenki csak Lilly Moscovitzként emlékszik rá, hiszen Heather karrierje nem igazán haladt előre az elmúlt években. Viszont a film révén szerzett magának egy barátnőt Anne Hathaway személyében, akivel azóta is nagyon jóban vannak.


Forrás: Mandy azon sztárok közé tartozik, akiknek hamar jött az életében a siker: számtalan filmszerep, 10 milliós lemezeladás, saját ruhakollekció. Mostanság a This is Us sorozat sztárjaként tündököl, nemrég pedig kisbabája is megszületett!
Forrás:

A férfi játszotta a filmben Lana exét, valamint Mia titkos szerelmét, de nem volt épp túl szimpatikus karakter.

A színész karrierje sosem indult be igazán, viszont boldog családapa, gyönyörű gyermekeket nevel és van egy imádott felesége.


Forrás:

Joe karaktere az egyik legnagyobb közönségkedvenc volt, és mind azt vártuk, mikor találnak végre egymásra a királynővel.

Az őt alakító Hector idén lesz 86 éves, de még mindig forgat: mostanság a B Positive című sorozatban láthattad, de az Apa csak egy van egyik kiemelt szereplője is volt.


Forrás:

Mia szerepe alapozta meg a karrierjét, ami azóta fényesen szárnyal felfelé. Ám Anne keményen dolgozott, hogy elfeledtesse a közönséggel az esetlen trónörökösnő karakterét. Például bezsebelt magának egy Oscart is A nyomorultakban nyújtott alakításáért.


Így néznek ki ma a Neveletlen hercegnő sztárjai

Te is kíváncsi vagy, hogyan folytatódik minden idők legkócosabb hercegnőjének története?