Galéria
Forrás:

1. Jeges szőke

Cara és Karlie már letette rá a voksát, ne habozz tovább már te sem. Ám egyvalamit ennél a trendnél vegyél figyelembe, az extrafehér festés még a szokásosnál is jobban roncsolja a tincseket, így a fodrászoddal mindenképp konzultálj a hajad állapotáról.


Forrás:

2. De a sárga is visszatér

Eddig ciki volt, ha valakinek besárgultak a szőke tincsei, most viszont kifejezetten trendi, ha hajadnak van egy kis sárgás beütése. Ha a platinát túl szigorúnak találod az arcvonásaidhoz, akkor ez a melegebb árnyalat a számodra tökéletes választás.


Forrás:

3. Színekre fel!

Idén nyáron ismét nagyon pörögnek a színes hajfestékek, amelyekkel drasztikus változtatás nélkül csempészhetsz egy kis izgalmat a frizurádba. Hogy miért ne hagyd ki? Mert ez az a trend, ami kifejezetten a szőkéknél működik, ugyanis a néhány mosás után kikopó festékek más hajszínt nem fognak be rendesen.


Forrás:

4. Balayage

Az A-listás sztárok elsőszámú kedvence, valamint a legnagyobb durranás az ombre óta. A balayage hajfestéssel (francia szó, magyarul sepregetést jelent) sötét és világos tincseid fokozatosan váltják egymást a fejtetőtől a hajvégekig, így érve el a napszítta, tengerparti hatást. Nevét onnan kapta, hogy a fodrász szabad kézzel, sepregető mozdulatokkal viszi fel az új színt. 


Ez a cikk most a szőkéknek kedvez!