Galéria
Forrás:

Kos

Sydney, Ausztrália

 

A független és nyughatatlan Kos nem elégszik meg azzal, hogy egy hétig csak a tengerparton süttesse magát. Ennél több és aktívabb elfoglaltságra van szüksége. Sydney pedig bőven kínál változatos kulturális programokat, de kirándulhat is innen, és ha éppen úgy tartja kedve, strandolhat, s kipróbálhatja akár az összes vízi sportot.

Repülőjegyfoglalás ITT!


Forrás:

Bika

Seychelle-szigetek

A luxuskedvelő Bikának fontos, hogy a nyaralás alatt is kényeztesse magát, amihez a festői szépségű Seychelle-szigetek kiváló helyszín, mert mentes a tömegturizmustól, viszont több ötcsillagos szálloda közül lehet válogatni. De a fehér homokos tengerpart, az elegáns éttermek és a kényeztető spák is kedvére valóak.
Repülőjegyfoglalás ITT!


Forrás:

 

Ikrek

Kuala Lumpur

Az Ikrek akár egyedül is szívesen utazik, hiszen spontán, önálló és könnyen szocializálódik. Kettős személyiségéhez remekül passzol Malajzia fővárosa, amely egyszerre hipermodern, másrészről áthatják a mélyen gyökerező hagyományok és a vallás. A helyiek pedig nagyon barátságosak, ami tökéletesen passzol a beszédes Ikrek személyiségéhez.

Repülőjegyfoglalás ITT!


Forrás:

 

Rák

Maldív-szigetek

Egy Rák számára elképzelhetetlen, hogy ne vízpartra utazzon nyaralni. Nem keresi a kalandot és az izgalmakat, inkább pihenni szeretne, sokat sétál a tengerparton, úszik és olvas. A majdnem 1200 szigetből álló ország minden szigetén találni álomszerű fehér homokos strandot, a víz színe pedig vakító ciánkék, a romantikus Rákok ezt igazán értékelik.

Repülőjegyfoglalás ITT!


Forrás:

Oroszlán

Doha, Katar

 

Katar fővárosa magabiztos és stílusos, pont mint egy Oroszlán. E csillagjegy szülöttei igazán tudják élvezni a város pezsgő kulturális életét és a különleges vásárlási lehetőségeket a modern bevásárlóközpontoktól a tradicionális bazárokig.

Repülőjegyfoglalás ITT!


Forrás:

Szűz

Auckland, Új-Zéland

A zodiákus legjobb szervezői utálják a véletlenre bízni az utazás részleteit, megtervezik az utazás minden percét és jól kihasználják az idegen városban töltött időt. Ezért aztán olyan helyre érdemes utazniuk, ami bőven kínál programot, legyen az túrázás, gasztronómiai felfedezés vagy éppen kulturális élmény, mindezekben pedig élen jár Új-Zéland legnagyobb városa, Auckland.

Repülőjegyfoglalás ITT!

 

 


Forrás:

 

Mérleg

Krabi, Thaiföld

 

A Mérlegek különösen fogékonyak a szépségre, már-már függők. Ezért aztán igazán értékelnek egy olyan gyönyörű vidéket, mint Dél-Thaiföld nyugati partja, elámulhatnak a korallzátonyok szépségein, megbabonázza őket a mészkőnyúlványok szépsége, és a világ leggyönyörűbb strandjain süttethetik a hasukat. Mérlegek, irány Krabi!

Repülőjegyfoglalás ITT!


Forrás:

 

Skorpió

Oman

A Skorpió imádja a titokzatosságot, ezért olyan országokba utazik, amelyeket a barátai még nem fedeztek fel. Az Arab-félszigeten fekvő Oman például még nem annyira felkapott úti cél, de jó eséllyel az lesz az elkövetkező években. Hiszen elképesztően sokféle programot kínál – a mélytengeri búvárkodástól a sivatagi kempingezésen át az ősi erődök meglátogatásáig.

Repülőjegyfoglalás ITT!


Forrás:

Nyilas

Bangkok, Thaiföld

A zodiákus legkalandvágyóbb jegyének muszáj ellátogatnia Thaiföld nyüzsgő fővárosába. A Nyilas számára természetes, ha folyton mozgásban van, erre pedig bőven lesz alkalma Bangkokban, ahol végtelenül sok felfedeznivalót talál. A csónakkal megközelíthető rejtett kis piacok, az izgalmas éjszakai élet és a változatos konyha mind-mind érdekes kipróbálnivaló a számára!

Repülőjegyfoglalás ITT! 


Forrás:

Bak

Phuket, Thaiföld

A Bak a legkeményebben dolgozó, legcéltudatosabb jegy az összes közül, ezért amikor nyaral, igazán szüksége van a kikapcsolódásra. Thaiföld strandparadicsoma és egyben legnagyobb szigete, Phuket tökéletes választás lehet a számára. Amikor arra vágyik, kikapcsolódhat az Amadán-tenger partján, ám mivel rendkívül szociális, így nyüzsgésre is szüksége van, amihez a sziget fővárosa, Patong szolgálhat ideális helyszínül.
Repülőjegyfoglalás ITT!


Forrás:

Vízöntő

Peking, Kína

A Vízöntő imádja az egzotikus utakat és a nyüzsgést, így Kína fővárosa ideális úti cél lehet a számára. A folyamatosan növekvő és fejlődő metropolisz végtelen felfedeznivalót kínál, legyen az építészeti csoda vagy éppen egy új étterem, míg a város 3000 éves történelme, régi templomai és parkjai mégis az állandóság és nyugalom érzésével töltenek el.

Repülőjegyfoglalás ITT!


Forrás:

 

Halak

Bali, Indonézia

A vízkedvelő, romantikus Halakat leveszi a lábáról Bali paradicsomi szépsége és a helyiek kedvessége. A kalandvágyóbbak kipróbálhatják a számtalan vízi sport egyikét, például beiratkozhatnak szörftanfolyamra, de ha éppen nem vágynak izgalmakra, lubickolhatnak naphosszat a kristálytiszta vízben is vagy ellátogathatnak egy elefántparkba. Szinte biztos, hogy egy Hal elsírja magát a hazautazás napján, annyira megszereti Balit!

Repülőjegyfoglalás ITT!


Ide ajánlott utaznod a csillagjegyed szerint

Összeállítottuk a vakáció-horoszkópodat!