Galéria
Forrás:

Auckland

Új-Zéland legnagyobb városa elképesztően egyedi elhelyezkedéssel bír, s egy, a legkeskenyebb részén kevesen mint két kilométer széles földszoroson fekszik, ami Új-Zéland Északi-szigetének északi és déli részét köti össze egymással. A földszoros keleti oldalának fehér homokos partja a Csendes-óceánra, míg nyugati oldalán fekete homokos partja a Tasman-tengerre nyílik, utóbbi strandjain érdemes részt venni egy szörftanfolyamon. A két oldal kikötői között húzódó 16 kilométeres út remek kirándulós program, közben útba ejthetjük az Auckland Museumot és a híres Cornwall Parkot. A 60-as évektől kezdve rengeteg művész költözött és költözik ma is a városba, így számtalan galéria közül válogathatunk, az Auckland Art Gallery és a Toi o Tamaki kihagyhatatlan! 

Repülőjegy foglalás ITT!


Forrás:

Krabi

Dél-Thaiföld nyugati partjának tartománya és azonos nevű nagyvárosa az Andamán-tenger partján fekszik és paradicsomi szépségéről ismert. A több mint 100 kisebb-nagyobb szigetből álló tartomány számtalan fantasztikus stranddal rendelkezik és végtelen számú vízi programot kínál: például könnyű- és mélytengeri búvárkodást a korallzátonyok körül, és kajakozást. A West Railay és a Phra Nang strand kihagyhatatlan festői mészkőnyúlványaival. Próbálj minél több szigetre ellátogatni vízi taxival, motorcsónakkal vagy szervezett kirándulással!
Repülőjegy foglalás ITT!


Forrás:

Oman

Az Arab-féliszigeten fekvő ország elképesztően sokféle programot kínál a mélytengeri búvárkodástól a sivatagi kempingezésen át az ősi erődök meglátogatásáig. De július és október között ötféle teknősfaj egyedei kelnek ki tojásokból, így a kis állatok tömeges vonulását is megnézhetjük. Földrajzilag szintén nagyon izgalmas ország, itt található a félsziget legmagasabb hegycsúcsa, de érdemes megnézni a kanyonokat, fjordokat és persze a ragyogó tengerpartot is. Ha ott jársz, mindenképp kóstold meg a kahwa-t, a kardamommal ízesített erős kávét, amit édes datolyával szolgálnak fel!
Repülőjegy foglalás ITT!


Felfedezetlen tájak

Izgalmas úti célok, amelyekre talán eddig nem is gondoltál!