Galéria
Forrás:

Judie Dench mindig eleganciát és szigort sugároz. A 60-as években még egészen máshogy nézett ki a színésznő.

 


Forrás:

Angela Lansbury fiatalkori képén káprázatosan fest.

 


Forrás:

Maggie Smithre legtöbben a Harry Potter sorozat McGalagony professzora, vagy a Downtown Abbey Lady Violetjeként gondolunk. Persze a vonásai már fiatalon is különlegessé tették a színésznőt.

 


Forrás:

Jane Fonda még mindig elképesztő formában van! Az Oscar-díjas színésznő fiatalon is gyönyörű volt, az ő titka biztosan az aerobic!

 


Forrás:

Oprah vezette a világ egyik legsikeresebb beszélgetős műsorát, ezért rengeteg ember ismeri őt. A fiatalkori képein viszont nem biztos, hogy felismernénk a műsorvezetőnőt…


Forrás:

Whoopi Goldberg elengedhetetlen raszta tincsei már fiatalon is megvoltak. A színésznő külseje lehet, hogy megváltozottt az évek alatt, de a kisugárzása és a stílusa örök.


Forrás:

A háromszorosan is Oscar-díjas Meryl Streep az egyik legkedveltebb színésznő Hollywoodban. Olyan szerepei miatt, mint a Vaslady vagy az Ördög Pradát visel Mirandája egy karizmatikus, idősebb nőként gondolunk Meryl Streepre, aki fiatalon is gyönyörű volt.


Forrás:

Julie Andrewsra sokan a Neveletlen hercegnő szigorú nagymamájaként emlékszünk, pedig a színésznő karrierje sokkal korábbra nyúlik vissza. Julie 10 évesen debütált gyerekszínészként, a filmezés előtt a Broadwayen játszott és énekelt. A színésznő aki most is jól néz ki, fiatalon igazi szépségnek számított!

 


Színésznők, ahogyan még sosem láttad őket

Mi a közös a következő 10 színésznőben? Egyiküket sem a hiúsága vezérli!