Galéria
Forrás: Ez a jegy kiszámíthatatlan és egy kicsit őrült. Egyik pillanatban jól szórakoztok és lenyűgöz, a következőben pedig kiabál, és kiakad valami apróságon, amivel korábban nem volt problémája. Sosem tudhatod, hogy az Ikrek melyik felét kapod épp. Ráadásul imádnak pletykálni és kibeszélni téged a hátad mögött. Az összes jegy közül ettől kaphatsz a legbiztosabban sikítófrászt.
Forrás:

Kép leírásaRengeteg jó tulajdonsága ellenére a Szűz jegyű ember kicsit túl merev, állandóan feszült és képtelen arra, hogy elengedje a dolgokat. A munkában minden feladatot újra- és újrakezd, amíg teljesen tökéletes nem lesz a végeredmény, ami rendben is van, de hamar idegesítővé válhat, hogy utána még folyamatosan erről is beszél. A Szűz mindenben hibát talál, amivel őrületbe kergeti a környezetét. Nehéz mellette bármit is élvezni, mert nem bírja ki, hogy ne mutasson rá az élet árnyoldalára.


Forrás: A Halakat rávenni arra, hogy elköteleződjön egy terv mellett, kész tortúra. Mindig elvarázsolt és a saját kis világában lebeg, ahova nem enged be senkit. Utálja a felelősséget és mindent, ami nem érinti meg a kreatív elméjét. Ő az az ember, aki utolsó pillanatban mondja vissza a programot, vagy egyszerűen nem tűnik fel és nem válaszol az üzenetekre.

Ez a 3 csillagjegy kerget mindenkit az őrületbe

Nagyon szeretjük őket, de néha bizony elviselhetetlenek.