Galéria
Forrás:

Bármi, ami derékban húzott, lefelé pedig bővül, az instant nőies alakot csinál. Függetlenül attól, hogy combtájékon van rajtad van pár kiló felesleg vagy éppen pont az oszloptípusba tartozol és nem kerekedsz sehol, ahol szeretnél, ez a homokóraalak titka.


Forrás:

Ez a ruhadarab a pasiknak is nagyon bejön, és még hasvillantás sem kell hozzá. Párosítsd magas derekú farmerrel vagy hosszú A-vonalú szoknyával, a karcsúderék-effektus nem marad el.


Forrás:

Ismerjük a mondást: ha kételyek gyötörnek, viselj pirosat! Ez a szín vonzza a tekintetet, fehér és napbarnított bőr mellett is vadítóan mutat, és titokzatos varázs lengi körül a viselőjét. 


Forrás:

Ha eddig azt hitted, hogy a hosszú lábaknál nincs jobb módja egy férfi elcsábításának, akkor tévedtél, a vállak legalább ennyire izgatják a fantáziájukat. És ami a legjobb, hogy a vállvillantás nem súly vagy magasság kérdése, mély dekoltázs és miniruha helyett ezzel nagyobb lesz a sikered.


Forrás:

A kabátok sokszor pluszkilókat pakolnak viselőjükre, ám a tipikus, deréknál végződő bőrkabát erre rácáfol. Formázza a derekat és nyújtja a lábat, s nagyon vagánnyá teszi viselőjét, ha pedig magadon túl erősnek érzed a feketét, válassz egyet pasztell árnyalatban.


5 ruhadarab, amit sosem tudnak bók nélkül hagyni a férfiak

Miért választanál mást, ha ezek kihozzák a legelőnyösebb oldalad?