Galéria
Forrás: Egy színes csíkos ruha tökéletes választás bármilyen alkalomra, mert amellett, hogy elegáns, még játékos is. A szürke/ezüst táska és cipő jó kiegészítő, miközben nem is unalmas választás. De jó ötlet mellé a bogyósgyümölcsök színében pompázó rúzs is!
Forrás: Ki hitte volna, hogy a halmozott etnós ékszerek és hasonló mintájú ruha mellé még jól mutat egy teknőcmintás napszemüveg? Láss csodát, remekül néznek ki együtt!
Forrás: Mindig jó ötlet kereszt- és hosszanti csíkozású darabokat egymással kombinálni! Dinamikus az összhatás.
Forrás: Jól nézzük meg ezt az ékszert, mert a következő szezon róla fog szólni! Az óriásmedálos lánc egyszerű, letisztult darabokkal mutat igazán.
Forrás: Micsoda energikus színösszeállítás! Feljegyeztük magunknak, hogy a leopárdminta tökéletes napsárgával és arannyal.
Forrás: Ez a sikkes szett bármilyen hivatalos programon megállná a helyét! Modern szemüveg, apró, de látványos ékszer és egy fekete pántos ruha alá húzott fehér ing, bravó!
Forrás: A sportos, hétvégi szettnek sem kell unalmasnak lennie! Maye piros edzőcipővel dobta fel a bársonynadrág-bordázott garbó párost.

7 trükk, amit egy 68 éves stílusikon Instagramjáról tanultunk

Ő a legújabb inspirációs forrásunk!