Galéria
Forrás: Sandy és Danny (Grease)

Nincs is a nyári románcnál izgalmasabb dolog, jobb lett volna, ha a rosszfiú Danny-é és a jókislány Sandy-é is az marad. Mindkettőjüknek túl sokat kell változtatnia magán ahhoz, hogy összepasszoljanak, ez pedig sosem vezet jóra. Alig pár hónap múlva Sandy valami ilyesmit mondhatott a srácnak: "Hisz a kedvedért még azt a feszülős bőrruhát is felvettem'".


Forrás: Andy és Nate (Az ördög Pradát visel)

Csak nekünk tűnt fel, hogy köztük nem működött a kémia? Arról nem is beszélve, hogy míg a lány éppen a nagy karrierdobbantás előtt állt, Nate mást sem tudott, mint otthon hisztizni. Kösz, nem.


Forrás: Aurora és Jim (Utazók)

Halálra ítélni a másikat egy elhagyatott űrhajón... ez minden romantikus film alapja. Az Utazók talán ütősebb film lett volna, ha inkább egy kemény bosszúhorrort csinálnak belőle ahelyett, hogy Aurora ilyen hamar beadja a derekát.


Forrás: Bella és Edward (Alkonyat)

Az álomférfi: bús, gyászos, halálosan veszélyes, durcás, kicsit sem szórakoztató és körülbelül egy évszázaddal idősebb nálad. Mit teszel? A párja akarsz lenni egy örökkévalóságon át, hogy élvezhesd a csodás társaságát és rajta kívül maximum még egy maroknyi emberét. Oké...


Forrás: Harry Potter és Ginny Weasley (Harry Potter és a Félvér Herceg)

Khm, a legjobb barátja húga... Egyébként sem hozta össze őket más, mint az együtt átélt traumák hosszú sora, és nem hinnénk, hogy ez lenne egy normális kapcsolat alapja.


Az 5 legrosszabb filmes páros, akit soha többé nem akarunk együtt látni

És soha nem is kellett volna...