Galéria
Forrás:

Neon

Néhány éve már nagyon ment a neonőrület, ám végül a pasztell győzedelmeskedett. Nos, most újra eljött a vibráló színek ideje, a neon alap lesz az elkövetkezendő hónapokban.


Forrás:

Válltömés

Köszönhetően az olyan formabontó tervezőknek, mint Balenciaga, a szögletes váll talán a legmenőbb sziluett most 2017-ben.


Forrás:

Statement fülbevaló

A látványos, nagy méretű fülbevaló már szezonok óta tartja magát a legmenőbb ékszerek között. Lehet hosszan lelógó karika, sok köves vagy éppen minimalista, mi mindet imádjuk!


Forrás:

Statement ujjak

A túlzó, extrém statement ruhaujjakkal nem mennék sehová. Hála az égnek, semmi sem dob most fel annyira egy basic inget, mint egy izgalmas ujjmegoldás.


Forrás:

Kimonó

Volt már divat a kombiné és a pizsama, most a szaténköntös következik, bár ha elegánsabbak szeretnénk lenni, akkor hívjuk csak kimonónak. 


Forrás:

Rózsaszín

Ha eddig nem barátkoztál még meg vele, akkor itt az ideje, ugyanis a rózsaszín marad – itt azt is megnézheted, hogyan legyél benne stílusos.


Forrás:

Csíkok

A csíkok sosem mennek ki a divatból, ám idén még hangsúlyosabbak és színesebbek lesznek a szokásosnál.


Forrás:

Fűző

Már tavaly ősszel bekerült a trendi kiegészítők közé, ám igazán csak most fog elterjedni. És hogyan viseld? A tervezők szerint az inged fölött!


8 trend, ami nem megy ki a divatból egyhamar

A következő hónapokban csak ezekről fogunk beszélni!