Galéria
Forrás:

Elle

Ilyen fiatalon máris szuper gardróbja van a kis Ellenek, aki a jól ismert bloggerpózokat is szorgosan gyakorolja, természetesen némi játékossággal fűszerezve.


Forrás:

Laerta

Egyszer Chane-táska, máskor plüssmaci van a kis Laerta kezében, akinek eklektikus öltözködése már most stílusos jövővel kecsegtet. Pont erről álmodtunk régen mi is...


Forrás:

Amelia

Mi másra szavazna egy svéd babablogger, ha nem a minimalista ruhadarabokra? Csupa finomság, minőségi anyagok – és egy elképesztően cuki pofika.


Forrás:

Scout 

Ez a New York-i kislány már 5 évesen tudja, hogy mi kell egy nőnek. Egy jó bőrkabát, egy menő szoknya, no meg a kiegészítők, hogy mindenkit elfogjon az irigység. Egyébként a kis Scout gardróbját itt megnézheted, egészen elképesztő.


Forrás:

Alonso Mateo 

Alonso anyukája a híres blogger, Luisa Fernanda Espinosa, aki büszke fia kifogástalan stílusára, és ezt gyakran meg is mutatja követőinek. Vagány kissrác, nem?


Forrás:

Ol'ka és Esenia  

Ez az orosz testvérpár mindent visz, ha cukiságról van szó az Instagramon.


Forrás:

Haileigh 

A mindössze 8 éves Haileigh már önéletrajzába beleírhatná a divattervezést, a modellkedést és a énekesi karriert, és ha ez nem lenne elég, outfitjei is 10 pontosak.


Szerinted jó, ha egy gyereknek már ilyen fiatalon a divat a mindene?