Galéria
Forrás: Ruházz be egy őrületesen fodros szoknyára idén nyáron – és viseld a lehető legminimalistább, legegyszerűbb darabokkal.
Forrás: Ez maga a francia sikk! A fehér ing farmerrel mindig jó választás, a kontraszt kedvéért válassz mellé vékony fekete sálat és fekete, pántos mary jane-cipőt!
Forrás: Viseld a kedvenc könnyed, hímzett nyári ruhádat espadrilles-lel és szalmatáskával, imádnivaló!
Forrás: A fehér cipők a nyár kedvencei, pláne ha egyszerre csinosak és kényelmesek, viseld talpig fehérrel!
Forrás: Amikor nincs ötleted, kapj fel egy látványos, virágmintás maxiruhát és tedd aktuálissá rózsaszín táskával, piros cipővel!
Forrás: A könnyű, fehér anyagból készült bőszárú nadrág abszolút must have-darab idén nyáron. Hanyagul gombolt inggel az igazi!
Forrás: Mindenkinek szüksége van egy cuki fehér nyáriruhára, amit bármikor felkaphat, de egy pillanat alatt különlegessé varázsolhat például egy pár kék magas sarkúval.
Forrás: Ha egy fülbevalót szerzel be idén nyáron, az óriás gyönygyökből álló lógós darab legyen, hűvösebb napokon viseld selyemkendővel!
Forrás: A színes lencsés napszemüvegek között is különlegesnek számít egy narancssárga árnyalatú darab, végy példát a Hadid-nővérek anyukájától, és elegáns inggel vagy lenvászon zakóval párosítsd!
Forrás: Francia sikk aktualizálva: a farmer magas derekú és a bokánál elvágott, az ing fodros, a táska és a cipő klasszikus nyári darab.

10 friss szettötlet az Instagramról

A közösségi média legjobb stílustippjeit gyűjtöttük egy csokorba!