Galéria
Forrás:

Nos, a kétarcú Ikreket általában ravasznak tartják. Folyamatosan új szórakozás után nézve, ezek az emberek ugyanis alig vállalnak komoly elköteleződést, miközben mesterei annak, hogy bizalmat ébresszenek a másikban. És ezen felül imádnak pletykálni, ami megnehezíti számukra, hogy bármi titokban maradjon, amit rájuk bíznak. Amivel meglehet viszont nyerni őket, ha  mély ismeretekkel rendelkeznek mindarról, ami kíváncsivá teszi őket. Ekkor igazán jó beszélgetőpartnerré válnak, és a titkok is biztos helyen maradnak. 


Forrás:

Az Oroszlánok magabiztosak, merészek, és nem haboznak kockáztatni, de sokakat pont ezért irritálnak. Az Oroszlánok alkalomtól függetlenül mindig arra törekednek, hogy csak az övék legyen a reflektorfény. És valahogy ez szinte mindig sikerül is nekik, ha mégsem, akkor felszínre tör zabolázatlan egójuk. Igen, az Oroszlánok legtöbbször csak magukra gondolnak, és alig van idejük, vagy inkább kedvük figyelni mások igényeire, de ugyanakkor nagyon kreatívak és szupertehetségesek, ami motiváló lehet bárki számára.


Forrás:

A Skorpiók nagyon szenvedélyesek, és keményen dolgoznak céljaik eléréséért, emellett pedig meglehetősen bosszúállók, sőt manipulatívak is. Egyszerűen fogalmazva: nehéz kijönni velük. Ha kedvelnek valakit, még annak sem könnyítik meg a dolgát, ugyanakkor szívük mélyén nagyon gondoskodók, és empátiával fordulnak azok felé, akiket érdemesnek találnak erre. A Skorpiók a valódi, bensőséges emberi kapcsolatokat keresik, így nem csoda, hogy igen ridegnek tűnnek, ha számukra érdektelen, semmitmondó helyzetekbe csöppennek. 


A három legutáltabb csillagjegy a statisztikák szerint

Sajnáljuk, hogy tőlünk kell megtudnod!