Galéria
Forrás:

Virágtartó vázácskák villanykörtéből

 

Fogóval szabadulj meg a lezáró fémrésztől és emeld ki az izzót a körtéből. Fogj egy tetszőleges hosszúságúra vágott madzagot és tekerd körbe, a csavaros résznél kihagyva egy kis hurkot, aminél fogva fellógathatod. Ha a csomózást nem érzed elég stabilnak, rögzítsd ragasztópisztollyal is. Tölts bele vizet, szedj bele friss virágot és lógasd fel, ahova csak tetszik, minél több, annál jobb!


Forrás:

Szivárványos tál CD-kből

 

Feszítsd le néhány, már nem használt CD vagy DVD hátsó, átlátszó lapját, majd vágd különböző méretű darabokra. Szerezz be porcelánhoz használatos ragasztót és adj új, mozaikos külsőt egy megunt mintájú tányérnak vagy tálnak.


Forrás:

Régi fiókból szék tárolóval

 

Vegyél egyszerű fa lapot egy barkácsboltból, vágj pontosan akkora méretet belőle, mint amekkora a fiók. Szerezz be szivacsot és textilanyagot egy méteráruboltból, vágd a fa lap méretére a szivacsot, majd vond be az anyaggal, rögzítsd szegecselővel vagy kis szögekkel.

Végy két kisebb deszkát és szögezd a párnázott tető hátoldalára, így nem fog csúszkálni a tető, ha rajta ülsz. Szerezz be négy lábat például az Ikeából és rögzítsd a fiók aljára. Ha nem tűnik elég stabilnak, akkor előtte szögelj még egy fa lapot a fiók aljára.


Forrás:

Műanyag palackból és kanalakból lámpa

 

Végy egy üres óriáspalackot és egy nagy csomag műanyag kanalat, szabadulj meg a kanalak szárától és ragaszd fel őket a képen látható módon. Vágj lyukat a kupakba és ragaszd bele a vezetékkel ellátott foglalatot (ilyet is beszerezhetsz barkácsboltban), csavard bele az izzót – és voilá!

 

 


4 zseniális DIY projekt a hétvégére

Kedves csináld magad ötleteket gyűjtöttünk össze, ha szeretnél aktívan pihenni.