Galéria
Forrás:

Az arckrémem fölé szoktam felvinni olyankor, amikor elég kipihent, szép a bőröm ahhoz, hogy alapozó nélkül is utcára mehessek. Szépen eloszlik a bőrön, nem fénylik, jó érzés, kényelmes viselni. Ha futni megyek, akkor is ezt használom.
Forrás: (naturalskin.hu)

Ennek kicsit vastagabb, fénylőbb a textúrája, viszont nagyon hosszan tartó védelmet biztosít – ez jól jön olyankor, amikor nagyon belefeledkezünk a nyaraló körüli teendőkbe, a kertészkedésbe, és elfelejtem újra bekenni magam. A gyerekre csak ezt használom, mert nincsenek benne kémiai szűrők (a Balaton vizét is kíméljük ezzel), s mindenféle szennyezőanyagtól és nanorészecskéktől is mentes.
Forrás: Ez azokon a napokon tesz remek szolgálatot, amikor nem sikerült kialudnom magam és az arcom ébredés után szürkéssárgás színben játszik. Ettől nagyon szép lesz a bőröm alapszíne, de mégis vékony, leheletkönnyű a fedése.
Forrás: Tényleg láthatatlan és érzékelhetetlen – csupán az illata alapján gondolják, hogy mégiscsak fújtam magamra valamit. Kiváló termék, smink fölé is alkalmazható, biztos védelmet ad, de nem fénylik, nem kenődik el tőle a smink.

Fényvédők, amiktől nem lesznek pattanásaim

Igen, a fényvédelmet komolyan kell venni. De ha egyszer mindentől pattanásaim lesznek?!