Galéria
Forrás: Ez a kép 1999-ben készült New Yorkban, amikor még csak egy éve jártak együtt. Az elemzők szerint Melania már itt is a Trumppal ellentétes irányba fordítja keresztbe tett lábát és kezét, és az arca is feszültnek látszik. „Modellként kényelmesen kellene éreznie magát a fényképezőgépek előtt – mondja az elemzők egyike, Patti Wood. – Más fotókon lazábbnak látszik. Itt zárkózottabb, ami azt jelenti, hogy a nyilvánossággal van baja, nem a mellette ülő férfival.”
Forrás: A győzelem utáni éjszaka Trump, családja és teamje, valamint a republikánus párt hívei ünnepelnek New Yorkban. A képen Melania gratulál a férjének, csakhogy az elemzők szerint nem fogja a férje karját, s a kezét csak rajta tartja, az ujjai szétterülnek, mintha megpróbálná eltartani őt magától. Az orcáját eltartja Trumptól. Ráadásul nem csókolja vissza.
Forrás: 2017. január 19. – A pár éppen kiszáll a repülőből Washingtonban, ahová az elnöki beiktatásra érkeztek New York-ból. Itt még egy pillanatra hagyta Melania megfogni a kezét, de azután gyorsan ellökte Donaldét.
Forrás: Két híres gif: a bal oldalin az Obama-házaspár, a jobb oldalin Trumpék érkeznek a beiktatásra, amelynek első mozzanataként találkoznak a leköszönő elnöki párral (Bushékkal, illetve Obamáékkal). Jól látszik, ahogyan Obama megvárja, amíg a felesége is kiszáll az autóból, majd előreengedi és együtt mennek fel a lépcsőn. Trump ezzel szemben már a lépcső tetején áll, amikor Melania felbukkan a háttérben.
Forrás: Ez talán mind közül a leghíresebb: Melania arcáról lefagy a mosoly, amint a férje ismét hátat fordít neki. Valahol ezen a ponton kezdődtek a #FreeMelania hashtaggel ellátott bejegyzések a Twitteren.
Forrás: Még ezt sem hagyhattuk ki a beiktatás fontos pillanatai közül: egy újabb példa, ami érzékelteti a különbséget Obamáék és Trumpék házassága között.
Forrás: Az első elnöki tánc a beiktatás után. 'Mr. Trump testbeszéde olyan férfiról árulkodik, aki egyedül szeretné learatni a babérokat, ahelyett, hogy egy házaspár teammunkáját ünnepelné – elemzi a nagy pillanatot a szakértő. – A tánc folyamán csak egyszer néztek egymásra. Trump rámosolygott Melaniára, de kissé erőltetetten, teljesen hiányzott belőle a házaspárokra jellemző titkos üzenetváltás.'  
Forrás: Ez pedig már az izraeli látogatás 2017. május 22-én. „Melania itt mintha a férje sürgetésére reagálna, aki nem várja meg, hanem gyors léptekkel megindul előtte, nem bánik egyenrangú partnerként vele – mondja Patti Wood testbeszéd-elemző. – Így aztán ellöki a férje kezét, mint egy gyerek. Engem senki se húzzon maga után, mint egy gyereket – ennek ez az üzenete.”
Forrás: Rómában, május 23-án pedig újra megtörtént az incidens, csak ezúttal Melania úgy tett, mintha a haját kellene sürgősen megigazítania. Ez mind véletlen lenne?

Házasság ez egyáltalán? 9 árulkodó pillanat Melania és Donald Trump testbeszédéből

Véletlenek sorozata? Vagy így akar üzenni Melania a világnak? De pontosan mit?