Galéria
Forrás: Két csodálatos gyerek apja vagyok. Ha egyvalamit megtanultunk a feleségemmel, az a néma élvezés jelentősége. Az utolsó, amit az ember ilyenkor szeretne, hogy felébredjenek a gyerekek. Végül is egy háromhónapos csecsemő, aki a kiságyában fészkelődik a mi ágyunk mellett, alaposan megadja az alaphangot. Néma orgazmust mindenkinek!
Forrás: Kilenc hónapos babám van. A férjemmel az előírtnál tovább vártunk a szexszel a szülés után, mert hát őszintén szólva kialvatlan voltam, nem éreztem szexinek magam és traumatikus szülésem volt. Körülbelül hat hónapos volt a gyerek, amikor végre újra csináltuk… Tulajdonképpen cukik voltunk, hogy ekkora feneket kerítettünk a dolognak. Matt, a férjem folyton ezt kérdezgette közben: „Jól vagy?” Egy ponton röhögni kezdtem, mert az egész egy kicsit a legeslegelső alkalomra kezdett emlékeztetni. A gimis időkre.
Forrás: 29 éves vagyok. A hüvelyem nagyjából rendbejött azután, hogy megszültem az első gyerekemet. Eléggé be voltunk szarva, amikor az orvosom megadta nekünk a zöld jelzést. Egyszer már keresztülpréseltem egy babát a testemen és ezt megelőzően inkubátorként üzemeltem kilenc hónapon át, a pasim meg egy gyámoltalan kiscica módjára viselkedett, amikor először szexeltünk a szülés után. Jólesett megint intim helyzetbe kerülni, de természetesen hamar visszakanyarodtunk a jól bevált „tradícióinkhoz”, amelyek között az is szerepelt, hogy a mellbimbómat szopogatták. A csávó kapott egy adag tejet a szájába. Nem irtózott tőle, sőt!
Forrás: Azt lehetetlen szavakkal leírni, amikor a kétéves gyereked rádnyit a fürdőszobában, miközben éppen nagyon is egyedül szeretnél lenni. Apu néha egy kicsit szeret tovább bent maradni.
Forrás: Na jó, ez nem az első alkalommal volt, amikor a férjem és én szexeltünk a szülés után, de ez volt az első, amikor végre az orgazmus célegyenesébe kerültem. A célegyenes kulcsszó ebben a történetben. A férjem éppen orálisan kényeztetett, és éppen egy pillanattal azelőtt, hogy már elélveztem volna, a babánk felébredt és üvöltésben tört ki. Maradjunk annyiban, hogy nem értem célba.
Forrás: Az a kis seggfej (elnézést) elképesztő antennával rendelkezik: megérzi, mikor kezdődik a papás-mamás. Ha csörömpölünk az edényekkel, nyugodtan végigalussza a délutánt, de amint egymásnak esnénk, üvölteni kezd, mint egy vérfarkas.
Forrás: Az élettársammal egészséges szexuális életet éltünk a gyerek után is, de a BDSM-játékainkat egy időre fel kellett függesztenünk. Egyrészt azért, mert túl sokáig tartott, amíg egyikünk kikötözte a másikat, és már nincs annyi időnk az ilyesfajta játékokra, mint régen. Másrészt igen nagy bajba kerültem, amikor a gyerekünk járni kezdett és megtalált egy-két anális segédeszközt, miután apuci nem zárta be rendesen a szexjáték-fiókot.
Forrás: Mióta megszületett az első babánk – most egyéves –, a legtöbb szülőhöz hasonlóan nem alszunk túl sokat a férjemmel. Az egyik első alkalommal, amikor elkezdtünk belemelegedni a szexbe, a férjem egyszerűen elaludt. Elaludt. Én hordtam ki és szültem meg és szoptattam a gyerekünket, és ő alszik el? Bárcsak a másik férfi az életemben is ilyen könnyen elaludna.

8 pár vicces/hihetetlen/bensőséges sztorija az első szülés utáni szexről

„Néma orgazmust mindenkinek!”