Galéria
Forrás: Sheryl Crow (55) korunk egyik legsikeresebb énekesnője; Michael Jackson vokalistájaként kezdte, és azóta több mint 50 millió lemezt adott el világszerte. A 2000-es évek közepéig zsúfolt volt a magánélete is: járt Owen Wilsonnal, hírbe hozták Eric Claptonnal és el volt jegyezve Lance Armstrong kerékpárversenyző világbajnokkal is. Azonban 2006 óta nem tudni róla, hogy lenne bárki mellette. Jelenleg egyedül neveli két örökbefogadott gyermekét, Wyattet és Levit.
Forrás: (54) három Golden Globe-díjat és rengeteg csodálatos szerepet tudhat maga mögött, nem beszélve a hollywoodi istennőkről, akik megosztották vele az életüket, mint Nicole Kidman, Penélope Cruz vagy Katie Holmes. Ám amióta Holmes-szal véget ért a házassága 2012-ben, legfeljebb egy-két rövid fellángolása lehetett.
Forrás:

Matt a 90-es évek egyik nagy ígérete volt, és csak úgy nyüzsögtek körülötte a híres színésznők. Keresd a nőt!-beli partnerével, Cameron Diazzal három évig élt együtt. Azóta is rendszeresen forgat, a magánéletéről pedig semmit sem tudunk. Az biztos, hogy sosem nősült meg.


Forrás: Kristin Davis (52) egész mást gondol a magánéletről és a romantikáról, mint leghíresebb karaktere, Charlotte a Szex és New Yorkban. Charlotte mindent elkövetett azért, hogy megtalálja a nagy Őt, Kristin azonban pár éve azt nyilatkozta, hogy 'remekül érzi magát egymagában', és azóta sem látszik, hogy változott volna a véleménye – vagy a családi állapota. A színésznő korábban olyan arcokkal kavart, mint Aaron Sorkin, Jeff Goldblum vagy Alec Baldwin, 2012 óta azonban szemlátomást szingli, és inkább örökbefogadott kislányával, Gemma Rose-zal tölti az idejét.
Forrás:

Tim Robbins (58)

Tim 20 évig élt együtt Susan Sarandonnal; a kapcsolatuk 2009-ben ért véget. Azóta nem tudni róla, hogy szorgalmasan forgolódott volna hölgytársaságban a színész, legfontosabb filmje pedig az elmúlt években a 2014-es Egy tökéletes nap volt.


Forrás:

Matthew Perry (47)

A Jóbarátok-időkben, mielőtt szétütötte volna magát különböző drogokkal, jó néhány híres barátnője volt, köztük Julia Roberts, Yasmine Bleeth és Neve Cambell. Később pedig évekig tartó kapcsolatban élt Lizzy Caplan színésznővel (Masters of Sex). 2012 óta nem tudunk arról, hogy agglegényéletében fordulat állt volna be.

 

Forrás: (71) rengeteg csodálatos produkcióban megmutathatta a tehetségét A keresztapától Az ifjú pápáig; férjhez azonban sosem ment, és már nagyon régóta nem látni körülötte férfiakat. Ez persze nem jelent semmit, hiszen Keaton az egyik legzárkózottabb színésznő Hollywoodban. A 70-es években sokáig kavart Woody Allennel – nyolc filmet készítettek együtt –, majd Warren Beattyvel és Al Pacinóval is, akivel a Keresztapa 3. forgatása után lett örökre vége a kapcsolatuknak. 'Szeretem a férfiakat, a társaságukat, imádok évődni velük. De megosztani egy életet? Az teljesen más világ. Ahhoz szerintem kompromisszumot kell kötni és realistának lenni. Sosem tudnám megtenni. Soha' – mondta egyszer.
Forrás:

Marisa Tomei (52)

Az Oscar-díjas színésznő sosem ment férjhez, és 2014 óta nem lehet látni férfit mellette. Híres exei között szerepelt Lenny Kravitz, Christian Slater és Robert Downey Jr.


Forrás:

Benicio Del Toro (50) egyszer visszakérdezett az őt interjúvoló riporternek: 'miért is kéne megházasodnom? Hogy utána elválhassak?'. A Puerto Ricó-i színésznek számtalan híres kolleganőjével volt – általában nem túl komoly – kapcsolata, köztük Catherine Keenerrel, Heather Grahammel és Alicia Silverstone-nal, sőt, Scarlett Johanssonnal is hírbe hozták az Oscar-díjas Beniciót.


9 sztár, aki időtlen idők óta szingli

Persze ettől még egyáltalán nem unatkoznak, sőt!