Galéria
Forrás: Kos

Független és erős, a Kos-csajokat kemény fából faragták. De akinek már sikerült hozzájuk közel férkőzni, az pontosan tudja, hogy belül mennyi érzékenység és romantika lakozik bennük. Pont ezt a kettőséget fejezi ki egy fiúsabb francia fazon, szexis csipkéből.


Forrás: Bika

Az elegáns és gyakorlatias Bika szereti a többfunkciós darabokat, így ami egyszer egy kényelmes fehérnemű, az máskor egy farmer kombóval, ami a napi rohangálós szettjének az alapja.


Forrás: Ikrek

Mivel az örök változatosság éltet téged (és a gardróbodat is), így a pántnélküli melltartó lesz a legjobb barátod, ami bármilyen nyakkivágás esetén bevethető.


Forrás: Rák

Egyesek azt mondják, félénk típus vagy, de csak azért, mert még nem látták a fehérneműiedet. Pontosan tudod, hogy nem kell mindent kipakolni, de a ruhád alatt sokszor igazán csábító darabok bújnak meg.


Forrás: Oroszlán

Az életed akár a vörös szőnyeg, mindig tökéletesen akarsz kinézni. És ha valakinek, hát neked aztán ismerős a nagy Bridget Jones-dilemma: szexi tanga vagy rémisztő hájfelfogó bugyi? Sokan azt hinnék, hogy állandóan izzó vörös csipkecsoda van rajtad, de mi tudjuk, hogy behódolsz a hiúságodnak.


Forrás: Szűz

Ártatlanság? Ugyan már! Pontosan tudod, hol van a közönségesség és a luxus között a határ, így a te fehérneműs fiókod maga a mennyország, telis-tele finoman kidolgozott részletekkel.


Forrás: Mérleg

Tűnhet egy darab mások számára bármilyen egyszerűnek, ha te látsz benne valami pluszt, a szíved egyből elcsábul. De a jelszavad még így is a visszafogottság, tőled nagy villantásokra nem kell számítani, és mint tudjuk, hosszútávon ez a kifizetődőbb döntés!


Forrás: Skorpió

Pont olyan a fehérneműd, mint amilyen egy éjszaka veled az ágyban. Fülledt, merész és kihívó. És ami a legkeményebb, hogy tudod is ezeket a darabokat viselni!


Forrás: Nyilas

Állandóan mozgásban vagy, jösz-mész, de nem akarsz mindent feláldozni a kényelem oltárán. Neked olyan fehérnemű kell, ami kényelmes, de a tűz jegyéhez illően kacér, ki tudja, hol ér az este.


Forrás: Bak

A mindig kifogástalan megjelenésű és munkamániás Bak nem akar sokat bajlódni a fehérneműjével. Ne kelljen már a melltartót igazítgatni vagy aggódni, hogy kivillan a bugyi, ő mindig a győzelemre hajt, ezért számára a tökéletes darab egy kényelmes body.


Forrás: Vízöntő

A Vízöntőnek lételeme a szabadság, szíve szerint nem is viselne fehérneműt, de ha már muszáj, akkor az legyen észrevétlen.


Forrás: Halak

A Hal számára az első a kényelem. Senki sem tudja olyan tökéletesen űzni a lustálkodást, mint ő, így a csipke helyett neki szellős, kényelmes fehérneműre van szüksége. Mondjuk egy varrás nélküli franciára, ami pont annyira kényelmes, mintha sose venné le a pizsijét.


Ilyen fehérnemű illik hozzád a horoszkópod szerint

Eltaláltuk a számodra tökéletes darabot?