Galéria
Forrás: Nem meglepő, hogy ennek a népszerű textúrának szoknya képében is sikerült kiemelkedően jól zárni a tavalyi évet, ami mondhatni szinte egyenes belépést biztosított számukra a 2023-as tavaszi-nyári szezonra - és minden bizonnyal még azon túl is majd!
Forrás: Ár: 16.995 Ft - itt!
Forrás: A Mary Jane magas- és lapos kiadásban egyaránt népszerű, az izgalmas külcsínt pedig a különleges anyagválasztás teszi még emlékezetesebbé. Egy ilyen dizájn mellé pedig remekül tudnak alkalmazkodnak a különféle dizájnelemek.
Forrás: Ár: ~ 34 ezer Ft - itt!
Forrás: Ez a sportos darab igazán sose tűnt el a köztudatból, mégis kellett egy múltidéző löket neki ahhoz, hogy ismét megnövekedjen az érdeklődés körülötte. Szerencsére nagyon jól tud összeolvadni a mellé pakolt stílusokkal, így igazán nem okoz majd kényelmetlen perceket az, hogy megtaláld a helyét az outfitjeid között.
Forrás: Ár: 17.910 Ft - itt!
Forrás: Ez a darab annyira beleolvadt a mindennapokba, hogy sokan már alapból klasszikusként tekintenek rá, és valahol ez így is van. Ám ahogy azt a trendek mutatják, ebben az évben eljutottunk megint oda, hogy a motoros stílusú dzsekik kerültek ismét előtérbe, ezért hát te is nyugodtan elkezdhetsz nézelődni a témában.

Nem mellesleg a megszokott fekete árnyalatok mellett akár még pár színekkel dolgozó változatot is kipróbálhatsz.
Forrás: Ár: 13.995 Ft - itt!
Forrás: Könnyen kombinálható, elegáns mégis divatosan laza, kell ennél több? Aligha! Ráadásul még bőven belefér ebbe a változó tavaszi időjárásba!
Forrás: Akciós ár: 9.890 Ft - itt!
Forrás: Ez az oldalzsebes fazon annyira jól beváltotta a hozzá fűzött reményeket, hogy sikerült a francia nőket is levennie a lábáról.
Forrás: Ár: 34.990 Ft - itt!

6 tavaszi trend, ami nem hiányozhat egy francia nő ruhatárából

A karakteres párizsi stílus fontos eleme a gondosan kiválasztott lábbeli.