Galéria
Forrás:
Ha belegondolunk, talán nem is olyan meglepő, hogy aki húsba, tüskékbe vagy akár egy szál melltartóba öltözve lép ki az utcára, annak van egy privát énje is, amelyet ilyenkor gondosan otthon hagy... Gaga egyszer ezt mondta egy intejrúban: „Nem igazán találkozom más művészekkel, mert igazából eléggé visszahúzódó vagyok. Azokkal szemben nem vagyok félénk, akiket jól ismerek, de ha nem ismerek eléggé valakit, akkor nagyon nyuszi vagyok. Általában magamnak való vagyok és a zenémre koncentrálok. De amikor olyan emberekkel találkozom, akikkel sok közös vonásunk van, azokkal nagyon jól kijövök. Egy hollywoodi környezetben mindig félénk módon viselkedem. Kicsit úgy érzem magam, mint a középsuliban, képtelen vagyok beilleszkedni.”

 


Forrás:
„Egész életemben írogattam, de sosem volt olyan ötletem, amit izgalmasnak találtam volna. Egyszer épp nem volt nálam toll, és túl félénk voltam ahhoz, hogy kérjek valakitől – írta nemrég a website-ján. – Azt hiszem, ez tulajdonképpen előnyömre vált. Csak ültem és gondolkoztam négy órán keresztül (késett a vonat), és ezalatt csak úgy burjánoztak az agyamban a részletek, és ez a vézna, fekete hajú, szemüveges fiú, aki nem tudta, hogy varázsló, egyre valódibbá és valódibbá vált a szemem előtt.” Mindez 1990 táján esett meg az írónővel – a többi már történelem.
Forrás:

Courteney Cox introverziója válóok lett, de így legalább jobban magára talált.
„Otthon ülő fajta vagyok – foglalta össze 2011-ben az okokat, amelyek ahhoz vezettek, hogy véget érjen a házassága David Arquette-tel. – Szeretem, ha vendégek jönnek hozzám, de igazából nem vagyok társaságkedvelő, nem vagyok oda érte. David, aki ma már egyáltalán nem iszik, ugyanakkor szeret elmenni hazulról és táncolni. Ő nagy társaságban érzi jól magát. Én inkább introvertált vagyok.” Azóta már Courteney egy rockzenésszel, Johnny McDaiddel jár jegyben – reméljük, ő hozzá hasonlóan otthon ülő típus.


Forrás:

Nemrég egy interjúban őszintén kifakadt a családon belüli erőszakkal is vádolt sztár: „Kib*szott félénk vagyok. Bizonyos értelemben úgy élek, mint egy menekült. Nem szeretem a társasági helyzeteket – furán érzem magam bennük akkor is, ha amúgy elvagyok, és legszívesebben elbújnék valahova. Egyre kevesebb lehetőségem van arra, hogy megfigyeljek másokat, mert én vagyok az, akit megfigyelnek.

 


Forrás:
Ennek jegyében egy dupla albumot is készített 2008-ban I am... Sasha Fierce címmel. Az album első korongján visszafogott, hagyományosabb R&B számok hallhatók, míg a másodikon színre lép maga Sasha Fierce, a díva – ezen van a Single Ladies (Put A Ring On It) című megasláger is. „Nem kedvelném Sashát, ha találkoznék vele az életben – nyilatkozta Beyoncé. – A való életben egyáltalán nem vagyok olyan, mint ő – nem flörtölök, nem vagyok szupermagabiztos és vagány. A színpadon olyasmit érzek, amit sehol másutt. Ez egy testen kívüli élmény. A színpadi személyiségemet azért hoztam létre, hogy megvédjem magam, hogy amikor hazamegyek, ne kelljen azon gondolkoznom, mit művelek. Sasha nem én vagyok. A környezetem tudja, ki vagyok valójában.”
A fentiek ellenére Beyoncé kitart amellett, hogy a színpadon mindig önmagát adja. „Introvertált kislánykorom óta valahányszor a színpadra lépek, képessé válok kitörni a páncélomból.”
Forrás:

Emma Watson csak úgy simán Hollywood egyik legfontosabb és persze leggazdagabb színésznője lett, miközben elkerülték a partibotrányok.
„Érdekes, hogy az emberek mindig ilyeneket mondanak nekem: 'Tök szuper, hogy sosem rúgsz be bulikon és jársz klubokba'. Örülök a véleményüknek, de a helyzet az, hogy természetemtől fogva introvertált fajta vagyok és ez nem tudatos választás a részemről. Egyszerűen ilyen vagyok és kész – nyilatkozta egy interjúban. – Olvastad a Csend-et Susan Caintől? Kiderül belőle, hogy az extrovertált emberek mennyire túl vannak értékelve és ha te másmilyen vagy, azt hiszed, hogy valami baj van veled. Ez abszolút rólam szól. Amikor erre rájöttem, felnyílt a szemem. Addig úgy éreztem, úristen, valami baj lehet velem, mert nem akarok bulizni menni és azt csinálni, amit az összes barátom.

 
Forrás:
„Nem szeretek a figyelem középpontjában lenni” – mondta egyszer, amit nehéz elhinni egy szupersztárnak. Később azonban Hollywood egyik legsikeresebb vállalkozójává küzdötte fel magát, méghozzá teljesen a saját erejéből; ideje nagy részét most már a The Honest Company, ez a környezetbarát kozmetikumokat és babakellékeket forgalmazó cég köti le. Még mindig forgat, de meztelenséget nem vállal – valószínűleg ez is befelé forduló énjéhez köthető. A Sin Cityben is nemet mondott egy ilyen jelenetre. „Nem forgatok meztelen jeleneteket. Nem és kész. Lehet, hogy ettől rossz színésznő vagyok. Lehet, hogy emiatt nem válogatnak be bizonyos szerepekre. De túl sokat szoronganék miatta.
Forrás:

Christina Aguilera kihívó külsejével álcázza magát
„Ha nem lenne a hidrogénszőke haja, fel sem ismerném – írja egy riporter, aki interjút készített vele. – Nem csak roppant alacsony, de meglehetősen félénk is. Elmondja nekem, hogy mindig 'intenzív és introvertált' volt, és ennek eredményeképpen világéletében kívülállónak érezte magát.


Forrás:
Merthogy a Facebook eredeti funkciója, mint köztudott, egy ismerkedésre szakosodott egyetemi adatbázis volt. A közvetlen munkatársai is csendes figurának ismerik. „Félénk és introvertált, aki nem ismeri, az barátságtalannak találhatja, pedig nagyon is barátságos” – írta róla a New York Timesban Sheryl Sandberg.

 


Forrás:
Az introvertált hollywoodi sztár prototípusa volt, és gyakran idézik tőle ezt a mondatot: „Introvertált vagyok. Szeretek egyedül lenni, szeretek a szabadban tartózkodni, szeretek hosszú sétákat tenni a kutyáimmal, nézegetni a fákat, a virágokat és az eget.”

 


10 sztár, akiről nem tudtad, hogy introvertált

Az introvertált személyiségtípusnak is van egy csomó előnye, amely inkább segíti az embert a siker elérésében semhogy hátráltatná. Most összefoglaljuk, hogyan juttatta el a világhírnévhez a befelé fordulásra való hajlandóság az olyan sztárokat, mint Lady Gaga, Emma Watson vagy épp Beyoncé.