Galéria
Forrás:

Banos városa fölött, egy meredély peremére épült ez a lomházacska – az igazán bátrak hintázhatnak is egyet a szakadék fölött, kábé 2700 méterrel a tengerszint fölött.
Forrás:

A svédországi hotel minden egyes 'szobája' egy-egy különleges dizájnú lombház. Az ökoszálloda egyik csodája ez az óriási madárfészekre emlékeztető faház.
Forrás: Íme a Fészek belülről...
Forrás:

Ez a francia szálloda is a lombházakra szakosodott: több magsságból és több nagyságúból is válogathatunk.
Forrás: A fára épült kabin belülről.
Forrás:

A Vancouver környéki erdőben 'lebegő', kézzel készült, kötelekkel felfüggesztett gömbházak teljesen új perspektívát nyújtanak a természet szerelmeseinek.
Forrás: A belső dizájn is lenyűgöző!
Forrás:

Valószínűleg ez a világ egyik legmagasabb lombháza: a három emeletes faépítmény egy mesés kalandparkban található.
Forrás:

Ez a teaház egy műalkotás: Hokuto városában, a Kiyoharu Shirakaba múzeumban található – kifejezetten azért épült, hogy a látogatók más nézőpontból is gyönyörködhessenek a cseresznyefa-virágzásban.
Forrás:

A tervező-építész olyan lakot álmodott meg, amelyet még a tündék is megirigyelnének. Úgy tervezte meg ezt a lombházegyüttest, hogy annak minden eleme újrahasznosított anyagból készüljön.
Forrás:

Miután piszokfiatalon meggazdagodott és visszavonult, a szoftverfejlesztő Joel Allen kitanulta az ácsmesterséget, és saját kezűleg megépítette az álomházat. Irigylésre méltó, nem?!
Forrás:

Ez a kreáció Benjamin Verdonck fantáziáját és ügyességét dicséri: a lombház egy művészeti fesztivál alkalmából készült Ghentben.
Forrás:

A Finca Bellavista az esőerdő közepén kínál ökoszállásokat – lombház formában. A Kolibri házban melegvíz van, áram viszont nincs.
Forrás: A kabin belülről.
Forrás:

Ez a mesés komplexum fák csúcsaira épült. Van itt teraszos étterem, de még medence is, tökéletes kilátással, persze!
Forrás:

Burgess lelkész 1993-ban kezdte építeni ezt a lombházat, isteni sugallatra. Egy hatalmas, még mindig élő tölgyre támaszkodik, és valószínűsíthető, hogy még mindig ez a világ legnagyobb lombháza. Mivel nem felel meg a tűzvédelmi előírásoknak, az épület nem látogatható.
Forrás:

Hazánkban az Őrségben szállhatunk meg lombházban. Szuper kaland kicsiknek, nagyoknak egyaránt!
Forrás:

Álmaink szállása itthon is: a bio farm és a lombház kihagyhatatlan!

15 észbontó lombház a világ minden tájáról

Lélegzetelállító lombházak a világ minden tájáról – ámulj és bámulj!