Galéria
Forrás: Számodra az evés-ivás nagy élvezetet jelent, amit szeretsz nyugodt körülmények között, jó társaságban elkölteni. Ha ez a társaság pedig nevezetesen a társad, akkor gond egy szál se: csak jól sülhet el a dolog. Már csak a megfelelő helyet kell hozzá megtalálni...
Forrás: Néhány óra kényelmes autókázással elérhető a napsütötte Toszkána, ahol minden neked kedvez. Varázslatos környezetben, már-már minden igényt kielégítő körülmények között adhatod itt át magad a pihenésnek, bármerre is vigyen az utad. Javasoljuk, hogy járjátok be a Chianti vidék javát: kóstolgassatok, kiránduljatok, merüljetek el a kisvárosok szépségében! És persze lazítsatok egy klassz kastély jellegű szálláson!

Szállás tipp: Castello di Meleto
Forrás: Imádod a gyerekeidet, és legszívesebben nekik is mindent megmutatnál a világból, amit csak lehet. Vidd akkor magaddal egy rövidebb repülőútra, ami számára örök újdonság és izgalom lesz, majd pihenjetek, játszatok sokat egy meseszép helyen!
Forrás:

Itt bőven találhatsz olyan tengerpartot, amit nem csak te, hanem a kisebbek is élvezhetnek. Számos szálloda kínál gyerekprogramokat, hogy mindenki kellően kiszórakozhassa magát a pihenés alatt. Érdemes autót bérelnetek, hogy bejárjátok a szomszédos városokat, de ha csak a szállásotok környékén akarsz mozogni, ez a hely akkor is remek választás, hiszen itt a tenger és a medencék szinte összeérnek. Nincs is másra szükséged!

Szállás tipp: Adams Beach Hotel
Forrás: Akkor sem kell lemondanod semmiről, ha autóba ültetnéd a családot, és a közelben keresnél magatoknak egy kis oázist. Egy ilyen utazás még talán a gyerekkorodat is visszahozza egy kicsit, ami a játékos énednek mindig jó felfrissülést jelent.
Forrás:

Ez az úticél szinte itt van a szomszédban, és remek alternatívákat kínál a gyerekes családoknak. Nem csak a Wörthi-tó adottságait érdemes kihasználnotok, de számos kirándulóhelyet is találtok a környéken, és persze ott van még a kölykök kedvence, a Minimundus, vagy az óriás csúszdával körbeépített Pyramidenkogel is.

Szállás tipp: Seepark Hotel
Forrás: Ha le kéne írnod, hogy milyen lenne számodra az álomutazás, akkor szinte biztos, hogy egy távoli szigetet neveznél meg, ahol naphosszat ázhatsz a kellemesen meleg vízben, és napozhatsz a puha homokban, és ahol persze biztosítva van az állandó szórakoztatásod is. Megtaláltad a helyet...
Forrás:

Mivel mindig is arra vágytál, hogy eljuss egy páratlanul szép helyre, ez számodra a tökéletes úticél, ha a repülőt választod, és ha kettesben utazol a pároddal. Ha nászúton gondolkozol, azt javasoljuk, ne is keresgélj tovább: révbe értél. A Maldív-szigetek sok apró atolljának valamelyikében egész biztosan megtaláljátok a nyugalom szigetét, és még olyan felejthetetlen élményeket is szerezhettek, mint a nyílt vízi búvárkodás egy csodás élővilággal megáldott területen, vagy a delfin leső hajótúra. De persze egy jó koktélt sem kell megvetnetek, ahogyan a különleges spa szolgáltatásokat sem.

Szállás tipp: Sun Island Resort & Spa

Ide utazz a horoszkópod szerint, ha BIKA jegyű vagy!

Fontos számodra, hogy minél több élménnyel gazdagodj, hogy csodás helyekre juss el, és cseppet sem bánod, ha valahol teljes ellátást és odafigyelést kapsz.