Galéria
Forrás: Ez a fotó még 2016 karácsonyán készült Katalinról és a kis Saroltáról. Imádjuk, hogy a vörös és fekete árnyalatait milyen jól kombinálták egymáshoz!
Forrás:

2017-ben Pippa Middleton esküvőjéről sem hiányozhattak. Katalin különleges ruhájának színe pedig Sarolta szalagjában is visszaköszön!


Forrás:

2017 nyarán Katalin hercegné úgy döntött, hogy akárcsak ő, úgy a kis Sarolta is rózsaszínben érkezik majd az eseményre. Nagyon cukik együtt!


Forrás:

Ez a szintén 2017-es fotó az egyik kedvencünk. Jól látszik, hogy ekkor ugyanis nem csak Katalin és Sarolta, hanem az egész család összeöltözött! A kék különböző árnyalataival jól döntöttek.


Forrás:

Ez a rózsaszín ruha sokáig Sarolta kedvence volt, és bár Katalin ekkor egy kicsit eltérőbb árnyalatot választott magára, a cipőjével akkor is kislányához öltözött.


Forrás:

Amikor 2019-ben az egész család megjelent egy rendezvényen, nem lehetett nem észrevenni, milyen cukik virágos, rózsaszín ruhájukban!


Forrás:

Ilyen az, amikor a kiegészítők passzolnak a kis Sarolta szettjéhez. Nagyon jó lett az összhatás!


Forrás:

A virágos ruhák visszaköszönnek gyakran náluk: tavaly például ebben a szettben jelentkezett be a család.


Forrás:

Legutóbb pedig karácsony előtt láthattuk őket együtt. Bár itt már némileg eltérő az öltözékük, a minták mégis harmóniába hozzák őket. Reméljük, hogy még sok ilyen összeállítást láthatunk tőlük!


8+1 alkalom, amikor Katalin hercegné és a kis Sarolta összeöltöztek

De akkor kire ütött ez a gyerek?