Galéria
Forrás: Tina Turnert első férje, Ike Turner rendszeresen bántalmazta a házasságuk alatt, erről az énekesnő az életrajzi könyvében mesélt.
Forrás: Halle Berryt egyik exbarátja bántalmazta éveken át, a férfi egyszer olyan erősen megütötte a színésznőt, hogy komoly halláskárosodást szenvedett: az egyik fülére már gyakorlatilag semmit sem hall a sztár.
Forrás: Madonna a 80-as években Sean Penn neje volt, de a kapcsolatuk elég erőszakos volt: előfordult, hogy a színész baseballütővel ment neki feleségének.
Forrás: A gyönyörű Shakira is nyilatkozott már arról, hogy súlyosan bántalmazta őt egyik korábbi kedvese, de nem fedte fel a férfi kilétét.
Forrás: Oprah Winfrey is elmesélte már, hogy gyermekkorában molesztálták.
Forrás: Bill Clinton édesapja alkoholproblémákkal küzdött, így nem volt könnyű a fiatal Bill számára: az otthonában mindennaposak volt a veszekedés és a bántalmazás.
Forrás: Christina Aguilerát lelkileg és fizikailag is bántalmazta gyermekkorában az édesapja.
Forrás: Marilyn Mansont gyermekkorában szexuálisan bántalmazta a család egyik szomszédja.
Forrás: Christina Applegate-nek volt egy 3 évig tartó kapcsolata, ahol mindennapos volt az erőszak.
Forrás: Julianne Hough táncosnőnek készült, és a londoni intézetben, ahol tanult, lelki és fizikai erőszakot is át kellett élnie.

Sztárok, akik családon belüli erőszak áldozatai lettek

Híresek és gazdagok, szépek és milliók imádják őket, de sokan vannak közöttük is, akiknek meg kellett küzdeniük a családon belüli erőszakkal.