Galéria
Forrás: Ha vörösbor ömlik a ruhádra, önts rá egy kevés fehér bort és szódabikarbónát! Hagyd állni 2-3 órát, majd mosd ki a szokásos módon!
Forrás: Ha túl lazának érzed a napszemüveged szárát, fixáld egy kevés átlátszó körömlakkal!
Forrás: A rúzsfoltokat nagyszerűen eltávolíthatod a ruhádból, ha hajlakkot fújsz a problémás felületre!
Forrás: Az inged durva gyűrődéseit (például a gallérnál) még egyszer átvasalhatod a hajsütővassal is!
Forrás: Szorít az új cipőd? Vastag, jól záródó műanyag zacskókba tölts vizet, óvatosan béleld ki vele a cipő belsejét és tedd éjszakára a fagyasztóba. A fagyott víz ki fogja valamivel tágítani a lábbeliket.
Forrás: A velúr cipődről könnyedén eltávolíthatod a piszkot, egy egyszerű radír segítségével is.
Forrás: Ha nem akarod, hogy feltörje a sarkadat a cipő, kend be az izzadásgátlóddal, így nem fogja kidörzsölni. (Ha valaki kipróbálta, kérjük írja meg, hogy valóban működik-e! - a szerk.)
Forrás: A magasszárú csizmákat tárold úgy, hogy egy-egy újsággal merevíted ki őket! Így nem veszít majd a formájából egyik sem.
Forrás: A tornacipők fehér gumi részét a legjobban úgy tudod megtisztítani, ha egy kevés mosószert elkeversz egy kis szódabikarbónával, és bekened vele. Hagyod állni egy kis ideig, majd áttörzsölöd egy szivaccsal és vízzel lemosod.
Forrás: Még egy trükk szoros cipőre: bújj bele egy vastag zokniba, lépj bele a cipőbe, majd hajszárítóval kezdd el melegíteni kívülről a szoros részeket! Ki fog tágulni, ha többször megismétled!
Forrás: A kötött cuccokról úgy szedheted le leghatékonyabban a bolyhokat, ha egy éles borotvát áthúzol rajtuk.
Forrás: Szabadulj meg az alapozó okozta lenyomatoktól egy kevés borotvahab segítségével! Gyors és hatásos megoldás, hogy ne menjen be mélyen a szálakba a festék!

12 egyszerű trükk, hogy mindig makulátlan legyen az outfited

Neked is mindig feltöri a sarkad az új cipő? Akkor ezt lesd meg!