Galéria
Forrás: Farmer biciklisnadrág

Sarah Jessica Parker kedvence volt ez a nem túl előnyös fazon, most pedig Gigi Hadid igyekszik visszahozni. Ha valakinek, neki sikerülhet! A kulcs a lazább szabás, a magasabb derékrész és az elvágott, rojtos szár lehet, ezektől hat vagányabban!
Forrás: Melegítő

A 2000-es években imádtuk ezeket a bársonymelegítőket (Jennifer Lopez, Britney Spears vagy Paris Hilton nem különben). A trend egy szolidabb verziója éledt most újjá, a minimalista, kasmírból, vagy más kötött anyagból készült együttesek formájában. A Kardashian-klán előszeretettel viseli magassarkúval is őket!
Forrás: Rózsaszín lencséjű napszemüveg

Vitathatatlanul a korszak egyik kedvence volt minél nagyobb, keret nélküli változatban, most azonban szolidabb formákban tért vissza, kerek és macskaformában és sokkal vagányabbnak tűnik!
Forrás: Pantallós harisnya/leggings

Katie Holmes viselte 2008-ban ezt a furi harisnyát, ami kissé átfazonírozva idén nagyon menőnek számít. A trükk az, hogy vastagabb, leggings anyagból készüljön és a pantallót a cipő talpára húzd!
Forrás: Szoknya a farmren

Britney 15 évvel ezelőtti szettje kissé véletlenszerűen összedobáltnak hat, míg az új módi, a ruha a szoknya helyett egy új, érdekes rétegezési lehetőséget jelent.
Forrás: Törpesarkú cipő

A 2000-es években vékonypántos papucs változatáért lelkesedtünk, most pedig a Diornak hála a hegyes orrú cipőkért. Ami korábban előnytelennek tűnt, most izgalmasnak hat!

Visszatért 6 trend, amitől mindig óva intenek

A 2000-es évek divatja sebesen közeledik, de szerencsére átalakult annyira, hogy adjunk neki még egy esélyt!