Galéria
Forrás: Határozott és bátor szerető vagy az ágyban, aki eléggé kitartó ahhoz, hogy akár egész éjszaka bírja a tempót. Nem félsz kísérletezgetni, hogy még több élvezetet adhass és kaphass, ezért dinamikus partnerre van szükséged. És hogy mire gondolsz szex után? Még egy menetre!
Forrás: Te aztán megadod a módját a szexnek, és nem sajnálod semmire sem az időt. A sietség nálad egyenlő az erotika halálával, szóval türelmes és odaadó partnerre van szükséged.
Forrás: Az életedben meghatározó szerepet játszik a változatosság, így kíváncsiságodat imádod mindig valami újdonsággal csillapítani az ágyban is. Talán ezeket a játékokat jobban is élvezed, mint a finálét.
Forrás: Semmi sem fog meg annyira, mint a gyengédség. Összebújni, puszilkodni, ez a kedvenced az egészben, és ha kellően biztonságban érzed magad, bármire képes vagy a partneredért. Pont ezért az egyéjszakás kalandok sosem kielégítőek számodra.
Forrás: Neked mindig csak a szexen jár az eszed, és ha nem neked kell kezdeményezned és dominálnod, úgy csak még jobb. És mivel ne szépítsük, odavagy magadért, imádod ha az ágyban is dicsérnek.
Forrás: Nehezen veszíted el a fejed, képes vagy még a legrafináltabb csábításnak is ellenállni. Ám ha egyszer igent mondasz, akkor szinte egy tábornok stratégiai fölkészültségével tervezed meg, hogy mi legyen az ágyban És ne feledkezzünk el arról, hogy mennyire fontos számodra a tisztaság - még a szex közben is.
Forrás: Nagyon szereted a csábítást és az előjátékot, és imádod, ha hosszú beszélgetés előzi meg a forró szexet. Ha pedig mindez az általad annyira imádott luxuskörnyezetben történik, akkor vigyázzon mindenki.
Forrás: A szexuális merészséged és vágyad már-már legendás. Minden egyes hívogató pillantástól, csábító kacsintástól felforr a véred, és sosem állsz meg egy menetnél, csak a klasszikus pózokkal ne fárasszon senki.
Forrás: Nagy rajongója vagy az erotikus élményeknek, ami összhangban áll azzal, hogy társaságkedvelő, bulizós típus vagy. Mindig új dolgokat akarsz kipróbálni, ezért olyan szeretőt keresel, aki mindenre nyitott és rugalmas.
Forrás: Olyan nő vagy, aki a hétköznapok világában él, szóval sok erőfeszítésre van szüksége annak a férfinak, aki elő akarja csalogatni belőled az igazi érzékiséget. És mi lenne egy igazi munkamániás legmerészebb fantáziája? Ne tagadd, tudjuk, hogy az irodai asztal.
Forrás: Az extrém helyszínek, extrém szokások adnak neked igazán szárnyakat, s ki nem állhatod a lapos, mindig ugyanolyan szexet.
Forrás: Végtelenül érzékeny vagy, nagy fantáziavilággal megáldva, és ehhez a szexuális jellegű fantáziák is hozzátartoznak. Lehet, hogy önmagadtól nem mered ezeket a társaddal megosztani, ám ha kifogsz egy olyan pasit, aki elég bátor, akkor mindenre nyitott vagy.

Ilyen vagy az ágyban a horoszkópod szerint

Rátok passzol a leírás?