Galéria
Forrás: a metroszexuális férfi megtestesítője, de még ő is csak ennyit mondott szűkszavúan egyszer egy interjúban: „Tisztítok. Hidratálok. Hétperces rutinom van”. Azért a felesége, Victoria egy másik interjúban megjegyezte, hogy a férje előszeretettel nyúlja le az ő Dr. Lancer-kozmetikumait, különösen a fényvédő krémeket.
Forrás: egy interjúban bevallotta, hogy Naomi Campbell adott neki arcápolási tanácsokat. „Évekkel ezelőtt Naomi félrehívott és ezt mondta: 'Ide figyelj, a következőt kell tenned: el kell menned bőrgyógyászhoz. Nem használhatsz tovább drogériai termékeket'”. Pharrell minden nap megmossa az arcát; hideg vizet és habos állagú akne elleni tisztítót használ (legalábbis néhány éve így volt, azóta nem update-elt minket ezen a téren).

 


Forrás: rendszeresen használ maszkokat az arcán, az ajkain és a kezén is, merthogy a kézbőr épp olyan gyorsan öregszik, mint az arc. Persze emellett rendszeresen edz, hogy rendszeresen mutogathassa a felsőtestét az instagramon.
Forrás: maga tervezett arcápoló termékcsaládot, amelyet éveken át fejlesztgetett; a nulláról kezdte, mondta a GQ magazinnak. A szérumot mindig magával hordja és naponta többször is felviszi a szemkörnyékére.
Forrás: hajzselé nélkül már el se tudjuk képzelni, de a szépségápolási trükkjeiről meglehetősen szűkszavúan nyilatkozik. Azt azért elmondta egyszer, hogy nem mos minden nap hajat. „Néha kihagyok egy-egy napot” – vallotta be még 2009-ben. 
Forrás: családjával rendszeresen jár pedikűröztetni, ez egyfajta közös program náluk. A képen édesanyjával és kollégájával, Khalil amerikai énekessel látható.

Harapófogóval kell kihúzni belőlük! 6 férfi sztár, aki nagy nehezen elárulta a szépségápolási titkait

Aki egész életét a reflektorfényben éli, az egyszerűen nem teheti meg, hogy soha ne lője be a haját, vigyen fel egy kis szemhéjtust vagy vesse alá magát egy kiadós pedikűrnek – akkor sem, ha történetesen férfi.