Galéria
Forrás: 1. Egyenes vagy hullámos?

Ideje nyugdíjba küldened a hajvasalódat, mivel a szögegyenes tincsek szigorúvá teszik arcod vonásait, és különösen igaz ez akkor, ha hosszú hajad van. Ezzel szemben egy lágyan leomló hajzuhatag játékosságot és kedvességet csempész a pillantásodhoz. A rendezetlen tincsek finoman ölelik körbe arcodat, és tessék, máris nyertél az idővel folytatott harcban.

 
Forrás: 2. Lekerekített vagy lépcsőzetes lob?

Ahogy telnek az évek, vonásaid karakteresebbé, arcod csontosabbá válik. Szóval ha nem akarod, hogy az éles szögek még hangsúlyosabbá váljanak, akkor semmi esetre se válassz statikus frizurát. Erre remek példa a bal oldali lob fazon, hiszen éles határvonalai "kockásabbá" tesznek téged is. Ezzel szemben a jobb oldali finom mozgást, lendületet és kócosságot ad hajadnak, lágyítja az áll és a homlok vonalát.


Forrás: 3. Csak aluk vagy teljesen legyen hullámos?

A lassan megereszkedő bőr és a táskák szemek már az öregedés határozott jeleinek számítanak. Az alul elnehezült haj pedig még inkább lehúzza majd a megjelenésedet és éveket adhat hozzá a tekintetedhez. Vagyis úgy fogsz kinézni, mint aki mindig nagyon fáradt és szomorú. 


3 frizura, ami minden nőt öregít

Vajon te is ilyet választottál?