Galéria
Forrás:

Ideje nyugdíjba küldened a hajvasalódat, mivel a szögegyenes tincsek szigorúvá teszik arcod vonásait, és különösen igaz ez akkor, ha hosszú hajad van. Ezzel szemben egy lágyan leomló hajzuhatag játékosságot és kedvességet csempész a pillantásodhoz. A rendezetlen tincsek finoman ölelik körbe arcodat, és tessék, máris nyertél az idővel folytatott harcban.


Forrás:

Ahogy telnek az évek, vonásaid karakteresebbé, arcod csontosabbá válik. Szóval ha nem akarod, hogy az éles szögek még hangsúlyosabbá váljanak, akkor semmi esetre se válassz statikus frizurát. Erre remek példa a bal oldali lob fazon, hiszen éles határvonalai "kockásabbá" tesznek téged is. Ezzel szemben a jobb oldali finom mozgást, lendületet és kócosságot ad hajadnak, lágyítja az áll és a homlok vonalát.


Forrás:

A lassan megereszkedő bőr és a táskák szemek már az öregedés határozott jeleinek számítanak. Az alul elnehezült haj pedig még inkább lehúzza majd a megjelenésedet és éveket adhat hozzá a tekintetedhez. Vagyis úgy fogsz kinézni, mint aki mindig nagyon fáradt és szomorú. 


3 frizura, ami minden nőt öregít

Vajon te is ilyet választottál?