Galéria
Forrás: kétéves fiával, Isaiah-val jógázik ezen az Instagram-fotón, amelyet az énekesnő tett közzé. A képaláírás szerint Carrie 'edzőpartnere' tűzoltóautós pizsamát visel, ő maga pedig a saját sportcucckollekciójának darabjait.
Forrás: 'Amint abbahagynám, azt kiabálja, hogy 'még!, még!' Ő a legtöbbet követelő személyi edző, akivel valaha találkoztam' – írja Mark Zuckerberg a lányáról, Maxról (akinek nemsokára kistestvére érkezik).
Forrás: rendszeresen jár családi jógaórára 4 éves Olive lányával.
Forrás: 3 éves ikreivel, Tristannal és Sashával küzd a kidolgozott izomzatért a tengerparton.
Forrás: Chris Hemsworth, aki egyébként Elsa Pataky férje, szintén nem mindig hagyja ki a gyerekeket a jóból, amikor éppen Thor-testet farag a sajátjából. Itt például súlyzós futást mutat be.
Forrás: Gisele Bündchent és 7 éves fiát, Benjamint a trópusi nyaralás sem akadályozhatja meg az ászanák gyakorlásában.
Forrás:  nemcsak Alec Baldwin színész második felesége (és három gyerekének anyja), hanem ismert jógaoktató is. Most egyik kedvenc 'tanítványával', a 3 éves Carmennel (aki a legidősebb lánya) mutatja be a faállást.
Forrás: a 'természetes edzés'-re esküszik. 'A fiam 18 kiló, őt emelgetni már önmagában kőkemény' – vallotta be még 2015-ben. Luca Cruz ma már majdnem 5 éves, így emelkedett a tét.
Forrás: A Jane, the Virgin sztárja, a már-már túlságosan jóképű Justin Baldoni és felesége, Emily kislányukat, az egyéves Maiyát is magukkal viszik a salsaórára.
Forrás: A Trónok harcából ismert Jason Momoa családi programot csinál a falmászásból. A 9 éves Lola és a 8 éves Nakoa-Wolf számára ez jobb, mint a játszótér!
Forrás: valószínűleg nem viszi magával minden futására 3 éves Everly lányát, de azért sprintben már versenyezgetnek egymással.
Forrás: bevallása szerint 5 kilométert gyalogol naponta, merthogy hosszú sétákat tesznek a gyerekekkel, a nem egész 5 éves Maxwell-lel és a 2 és fél éves Ace Knute-tal, valamint férjével, Eric Johnson amerikaifocistával.
Forrás: -nek ki más lenne a 'kedvenc edzőpartnere', mint alig 5 éves lánya, Dixie.
Forrás: számára a fekvőtámasz extra terhelés nélkül már olyan snassz dolog. Szerencsére a 6 éves Gia és a 3 éves Dominic mindig rendelkezésére áll.
Forrás: fia, a 10 hónapos Boomer Robert elérte, hogy az úszófenomén beiktasson az edzésprogramjába néhány extra hosszt.
Forrás: Valahányszor Dwayne 'The Rock' Johnsont meglátogatta 2 éves Kai lánya a Központi hírszerzés forgatásán, mindig 'vontatni akarta a repülőt'. Úgyhogy vontatta is, 'teljesen egyedül', tréfálkozik a színész az Instagramon.
Forrás: ennyi gyerek mellett ugyancsak nehezen találna időt edzésre, így inkább csoportos harcművészetre szakosodott edzőterembe járnak együtt. 'A gyerekek ju juitsut és más harcművészeteket tanulnak, a picik a szőnyegen fetrengenek, Dylan meg én pedig felnőtt edzésre járunk.' Persze most, hogy megszületett az ötödik baba, egy időre pihenőt tart.

17 sztár, akinek a gyerekei segítenek formában maradni

Kövesd a példájukat: használd a babádat súlyzónak (persze óvatosan), mint Mark Zuckerberg, vagy taníts neki jógaászanákat, mint Gisele Bündchen!