Galéria
Forrás:

Az ötlet, amit lenyúlhatsz: Az egyszerű, lezser nadrág-ing kombó minimál kiegészítőkkel (pl. egy hosszú, mutatós nyaklánccal) mindig jó választás.
Forrás:

Az ötlet, amit lenyúlhatsz: Emlékszel még anyukád retró csőruhájára, ami valamelyik doboz fenekén lapul? Érdemes előkotorni és update-elni a megfelelő cipővel, táskával!
Forrás:

Az ötlet, amit lenyúlhatsz: Viseld a sálat ékszerként - turbózd fel egy mintás darabbal szokásos nappali szettjeidet!
Forrás:

Az ötlet, amit lenyúlhatsz: Emlékszel még erre a '90-es évekbeli klasszikusra? Két dolgot tanított anno nekünk az öltözködésről: azt, hogy a goth kiegészítők ultramenők, illetve azt, hogy egy fehér ing és sötétkék blézer+szoknya mindig jó választás. Még akkor is, ha nekünk már nincs kötelező iskolai uniformis.
Forrás:

Az ötlet, amit lenyúlhatsz: Oversize fehér ing és fekete caprinadrág=telitalálat!
Forrás:

Az ötlet, amit lenyúlhatsz: Maradjunk továbbra is a fehér ingnél és az ő ezer arcánál. A képen sajnos nem látszik, de a pontot az i-re ennél a szettnél a fehér vászon tornacipő tette fel.
Forrás:

Az ötlet, amit lenyúlhatsz: És még mindig a fehér ing! Derékon megcsomózva teljesen újszerű sziluettet kaphatsz.
Forrás:

Az ötlet, amit lenyúlhatsz: Ezt a híres outfitet egészen biztosan te is ismered, csak nem biztos, hogy azonnal beugrik, amikor reggelente azon filózol, mivel is kellene megbolondítanod a kiválasztott nadrágot. Nos, nem kell bolondítani! Minél egyszerűbb, annál jobb, annál kifinomultabb az összhatás. Egy egyszerű, jó minőségű fekete pulcsi vagy póló pont elegendő!
Forrás:

Az öltel, amit lenyúlhatsz: Csupán csak annyi, hogy azokon a reggeleken, amikor úgy érzed, legszívesebben pizsiben standupolnád végig az egész munkanapot, nos pont akkor érdemes belebújni a legnőiesebb ruhába, ami a szekrényedben található. Mert azonnal más lesz tőle a kedved és az attitűdöd is!
Forrás:

Az ötlet, amit lenyúlhatsz: Hogy az élénk színek mindig, kivétel nélkül mindig jó választásnak bizonyulnak!

A legjobb filmbeli outfitek, amiket könnyedén lekoppinthatsz

Íme a 10 legstílusosabb film, ahonnan öltözködési ötleteket nyúlhatsz.