Galéria
Forrás: Ne félj tapasztalatokat gyűjteni - vallja a blogger Nicolette Mason, aki szerint sokszor az első ránézésre nagyon merész párosításokból lesz igazán jó végeredmény. 'A divat játék, és érdemes is játszani' - vallja a blogger.
Forrás: 'Soha nem mennék bevásárolni, de még tankolni sem úgy, hogy csak magamra kapok valamit. Hiszen nem tudhatod, kivel futsz össze' - vallja Shea Marie.
Forrás: 'A legnagyobb divatbűn, amit egy blogger sosem követne el, az az ápolatlan láb. Különösen a nyári hónapokban, ha nem néz ki igényesen a talp és a körmök, akkor felesleges közszemlére tenni' - vallja Jenny Bernheim blogger.
Forrás: Elaine Danesherad szerint a túl sok ékszer bizonyos szettekkel nagyon nem működik: 'Ha jumpsuitot viselek, sosem csapom agyon a dolgot sok ékszerrel. Ez a ruhadarab már önmagában elviszi a show-t, kár túlzsúfolni rengeteg kiegészítővel.'
Forrás: Régen még elképzelhetetlen lett volna, ha a táska és a cipő színe nem egyezik, ma azonban egyenesen trend másféle színeket összeválogatni. 'Sosem viselnék ugyanolyan színű cipőt és táskát. A neutrális színekből érdemes inkább válogatni, de az sem baj, ha nagy a kontraszt' - vallja Tanesha Awasthi blogger.
Forrás: 'Óvakodj az olcsó vagy olcsó hatású cipőktől. Mindegy, mennyibe kerül a lábbeli, ha nem passzol a lábadra, kényelmetlen, túl magas, vagy nem érzed benne jól magad, soha ne vedd meg!' - vallja Taye Hansberry.
Forrás: Háremnadrág ide vagy oda, a nagyon ejtett ülepű holmik bizony nem túl stílusosak - Grasie Mercedes szerint legalábbis. 'Szeretem a jópofa, kényelmes nadrágokat, de minden olyan holmi, amiben úgy nézek ki, mintha betojtam volna, már nem túl jó választás.'

7 stílusbaki, amit egy divatblogger sosem követne el

Érdemes megfontolni a profik tippjeit!