Galéria
Forrás:

A kedvenc szórakozóhelyünkön mulattam a barátaimmal, amikor kiszúrtam. A pultnál iszogatott pár fiúval és persze észrevette, hogy bámulom. Összemosolyogtunk. Elképesztően nézett ki, álmaim pasija, abszolút az én típusom. Innentől gyorsan mentek a dolgok; kis idő múlva már a taxiban faltuk egymást. Teljesen felizgultunk, legalábbis akkor még abban a hitben voltam, hogy mindketten. Hogy mekkorát tévedtem, abban a pillanatban kiderült, amint a nappalim szőnyegén feküdtünk meztelenül. Ugyanis semmi, de semmi nyoma nem volt annak, hogy kíván. Zéró merevedés. Próbáltam nem nagy ügyet csinálni belőle és kézbe vettem az irányítást. Semmi. Mindkettőnknek egyre kínosabb volt a helyzet. Ő akkor maga elé rántott, a combjaim közé bújt és orálisan kényeztetni kezdett, mondván akkor „legalább nekem jó legyen”. Örömmel konstatáltam, hogy az én testem „működik”, a csiklóm duzzadt, ágaskodott; követelve a „magáét”. Kis híján elélveztem, amikor viszont hirtelen abbahagyta és felnézett a lábaim közül. Felsikítottam; az arca ugyanis tiszta vér volt. Először azt hittem, a menzeszem a ludas, de nem. Mit kiderült, az ő orra kezdett el vérezni. Ez volt az a pont, ahol mindketten éreztük, innen nincs tovább, nem érdemes erőltetni, ami nem megy. Lemosakodtunk, felöltöztünk és hívtam egy taxit. Őt kiraktam, ahol kérte; én pedig visszamentem a többiekhez. (Laura, 24)


Forrás:

Épp csak randizgatni kezdtünk, még eléggé az elején jártunk. Így sok mindenről nem esett szó még köztünk, például a szex se igazán volt téma.  Sajnos sikerült egy gombás fertőzést összeszednem akkoriban. De azt gondoltam, hogy azt a pár napot, amíg hüvelykúpot kell használnom, simán áthidalom úgy, hogy addig csak én fogom őt kényeztetni. De egyszerűen nem bírtam várni. Épp, hogy eltelt 24 óra, mi pedig egymásnak estünk, anélkül, hogy neki bármit mondtam volna erről.
Lelazultan, kielégülten feküdtünk az ágyon, amikor azt láttam, hogy a párom ijedten mered a hímvesszőjére. Ránéztem én is, hát valóban eléggé rémisztő volt a látvány: a hüvelykúp túrós, fehér szemcséi borították a péniszét. Azt hittem, menten elsüllyedek; nem elég, hogy el kellett magyaráznom, miért ne essen pánikba attól, amit lát; azt is be kellett vallanom, hogy hüvelygombám van. Ami így az elején azért elég ciki, lássuk be. Szerencsére teljesen jól vette a lapot, nem akadt ki, sőt meg is könnyebbült, hogy kiderült, vele semmi gond nincsen. Azóta is ezen röhögünk néha, a krémtúróra viszont azóta sem képes ránézni. (Zsuzsi, 27)


Forrás:

Egyéjszakás kalandnak indult, aztán máshogy alakult. Annak ellenére, hogy már a legelejétől kezdve a szememet szúrhatták volna ki az intő jelek, vak voltam, nem vettem őket észre. De annyira jó volt vele a szex, hogy még a balsejtelmeimmel se igazán akartam foglalkozni. Pár hete voltunk együtt, amikor valamilyen női magazinban azt olvastam, hogy ha egy párnát teszel a feneked alá és a pasid úgy kényeztet orálisan, akkor a szokásosnál is sokkal nagyobbat fogsz élvezni. Nos, teszteltem vele és bizonyíthatom, ez tényleg így van..olyan spriccelős orgazmusom volt, mint még soha!!
De hiába volt vele fergeteges a szex, egy idő után be kellett lássam, kizárólag emiatt nem maradhatunk együtt, így szakítottam vele. Ő viszont ezt nem akarta tudomásul venni, rendre üzenetekkel bombázott. Hébe-hóba még válaszoltam is néhányra, mert még én sajnáltam a srácot. Nagyon nem kellett volna! Ugyanis egyik alkalommal azt írta, hogy még mindig megvan az a bizonyos párna és hogy nem tervezi kimosni. Na akkor nagyon megijedtem! Azóta egy betűt se írtam neki, remélem ezzel örökre végeztünk.
(Emi, 22)


Forrás:

Egy hónap után döntöttem úgy, hogy odaadom magam neki. Már a szüleimnek is bemutattam, ráadásul pont kapóra jött az egyik rokonunk közelgő, vidéki esküvője. Szépen kigondoltam, elterveztem mindent. Korábban érkeztünk meg a szállodába, nem is volt kérdés, mivel „ütjük” el azt a másfél órát. Alig zártuk magunkra a szobánk ajtaját, ő teljesen rám szabadult: a szájával viszont olyan szinten nyalt-falt, habzsolt; mintha egy hete nem evett volna és most velem akarja bepótolni. Borzasztóan idegesített, így kigördültem alóla és nyeregbe pattantam, hogy átvegyem az irányítást. És akkor hirtelen éles fájdalom nyilallt belém egy olyan testnyílásomban, ahonnan soha azelőtt. Ijedtemben azonnal felugrottam. Hát nem bedugta a hüvelykujját a fenekembe? Amikor magyarázatot követeltem, azzal jött, hogy ezt egy pornófilmben látta és hogy azt hitte, ez minden nőnek bejön…Azt is bevallotta, hogy még senkivel nem sikerült a csúcsra jutnia…már abban sem vagyok biztos, hogy nem volt-e szűz valójában…
(Zsanett, 25)


4 nő legkínosabb szexuális kalandja és amit tanultak belőle

Ezek a legrosszabb szokásaink a nőgyógyászok szerint!