Galéria
Forrás:

11 évet töltöttek együtt, majd 2016-ban bejelentették, hogy külön folytatják tovább. Ezt követően aztán mindketten főszerepet kaptak az Ütésálló című filmben, ahol bizony szerelmespárt kellett játszaniuk. És hogy miként élték ezt meg? A színész elmondása szerint amint meglátta Naomit parókában és műmellekkel, tudta, hogy jól fognak szórakozni a forgatáson. És így is lett! Az egykori sztárpár jó viszonyban vált el, így a közös munka sem okozott nekik nagy szívfájdalmat.


Forrás: Cameron Diaz és Justin Timberlake 2003-2007 között jártak együtt, majd 2011-ben a Rossz tanárban tűntek fel egymás mellett, és bizony voltak fűtött jeleneteik. Cameron szerint viszont ez egyáltalán nem volt gond.

"Justin és én mindig jókat nevetünk együtt, és hogy egy olyan filmet kelljen csinálnunk, amiben együtt röhögünk... nem volt más, aki tökéletesebb lett volna nála ehhez a szerephez."
Forrás: BA Gossip Girl sztárjai a valóságban is randiztak, nem csak a képernyőn! Konkrétan három évet töltöttek együtt, majd a szakítás után is kénytelenek voltak sok időt együtt tölteni, hiszen a sorozatban továbbra is Serenát és Dant alakították. A színésznő később elmesélte, hogy tartott attól, hogy a magánéletük gondot okozhat a munkájukban, de aztán rájött, hogy igazából a történtek csak tovább építik a narratívát, és igazából még hozzá is tudnak tenni a sorozathoz.
Forrás: Nina Dobrev és Ian Somerhalder szerelmére, majd az azt követő viharos szakításra mind emlékszünk. A két színész 2010-2013 között alkotott egy párt, miután egymásba szerettek a Vámpírnaplók forgatásán. A szakításuk után viszont még folytatódott a történet, és a tény, hogy Ian közben összejött Nikki Reeddel, nem sokat segített Ninának a továbblépésben. Így 2015-ben kilépett a sorozatból, és csak a 8. évadban, egy epizód kedvéért tért vissza. Ekkor ismét szerelmespárt kellett játszaniuk, de szerencsére az idő segített abban, hogy begyógyuljanak a sebek, és helyreálljon a jó viszony.
Forrás: Ők még a Mamma Mia! első részének forgatásán szerettek egymásba, és négy éven át voltak együtt. Amikor kiderült, hogy jön a folytatás, és ismét egy párt kell alkotniuk a képernyőn, voltak problémák. Na nem a két főszereplő között, hiszen részükről nem voltak ellenérzések; sokkal inkább Amanda férjét zavarta a dolog, aki emiatt a forgatási helyszínre is kiutazott, és nagyrészt ott volt szerelme mellett. Egyébként Amandának és Dominicnek nem okozott gondot a közös meló, sőt, örültek annak, hogy ennyi idő után ismét találkoztak.
Forrás: Jennifer Aniston 3 éven át volt együtt Tate Donovannal, akit a Jóbarátok rajongói szimplán csak Joshuaként ismerhetnek. A színész még akkor kapott szerepet a sorozatban, amikor együtt voltak, ám miután szakítottak, már nem volt idő mást keresni helyette. Tate szerint nagyon nehéz időszak volt ez, hiszen eljátszani, ahogy egymásba szeretnek, miközben épp szakítanak, nagyon megviselte a lelkét. Eredetileg egyébként több szerepet szántak a karakternek, de emiatt végül lezárták Joshua és Rachel szerelmi történetét.
Forrás: Drew és Justin még a Nem kellesz eléggé forgatásán jöttek össze 2007-ben, aztán 2008-ban szakítottak. Viszont a közös meló ismét összehozta őket, amikor rá két évvel a Hétmérföldes szerelemben főszerepet kaptak, és szerelmespárt kellett játszaniuk. Ekkor ismét lángra lobbantak az érzelmeik, de a forgatás végére újra szakítottak, így mindvégig se veled, se nélküled szituáció állt fent.
Forrás: A Csókfülke két főszereplője, Joey és Jacob még az első rész idején jöttek össze, 2017-ben. A szerelmük nem tartott sokáig, hiszen még a folytatás előtt szakítottak, ami azt jelentette, hogy a 2. részt, illetve a nemsokára megjelenő 3. filmet is úgy kellett végigcsinálniuk, hogy a valóságban ők már exek.
Forrás: Kaley és Johnny titokban két évig randizgattak az Agymenők kezdete után, és nagy volt közöttük a szerelem. Azonban miután szakítottak, bizony kénytelenek voltak a képernyőn továbbra is egy párt alkotni, ami bár eleinte nehéz volt, végül nem okozott gondot a színészeknek. Mai napig nagyon jó barátok!
Forrás: Sokan nem is tudják, de Lea Michel és Matthew Morrison még a Glee előtt randizgattak, miután egy közös Broadway előadáson megismerkedtek. Ezekután aztán tartottak páran attól, hogy kellemetlen lesz a közös munka a Glee-ben, pláne, hogy az első évadban a színésznő karaktere egy ideig még szerelmes is volt a Matt által játszott Mr. Schuesterbe. Szerencsére azonban nem volt feszültség, és nagyon jól együtt tudtak dolgozni.

Sztárok, akiknek egy szakítás után szerelmespárt kellett játszaniuk

Neked melyik volt az a pillanat?