Galéria
Forrás:

A Nyilasok olyanok, akár a vándorok, akik szüntelenül keresik az élet kalandjait. Ez az, ami megnehezíti a házasságot számukra, ugyanis gyakran megfordul a fejükben, hogy a szomszéd fűje zöldebb. Nem bírják a monotonitást és a rutinokat, így elég hamar elunhatják magukat egy kapcsolatban.


Forrás:

A Kosoknál gyakoriak hangulatváltozások, és igen makacsok tudnak lenni. Szeretik a szabadságot, hogy azt csinálnak, amit csak akarnak. Idegenkednek az elképzeléstől, hogy elszámoltathatók legyenek vagy idomulniuk kelljen valakihez az életedben, így ezt csak olyan érheti el náluk, aki kivívja a tiszteletüket.


Forrás:

Az Ikrek imádnak flörtölni, randizni, szórakozni, eljárni és ismerkedni, ám amikor szorosabbra fűzik a szálakat valakivel, az többnyire kísérleti jellegű. Félnek, hogyha megállapodnak, kihagynak valamit, elfogynak a lehetőségek, ezért nagyon megfontolják, hogy ki mellett állapodnak meg.


Forrás:

A Vízöntők szabadság iránti igénye és érzelmi zárkózottsága miatt gyakran halogatják a házasságot. A kiszolgáltatottság és a függés olyan szavak, amik valódi félelmet keltenek bennük, illetve gondolataik is sokszor elkalandoznak, a világ nagy kérdéseire, problémáira összpontosítanak, ezért igazán különleges ember az, aki fel tudja kelteni a figyelmüket.


Forrás:

A perfekcionizmusra való hajlam az, ami eltántorítja őket a házasságtól. Egy Szűznek nem csak magával, de másokkal szemben is hatalmasok az elvárásai, és mivel soha semmi sem tűnik számukra elég jónak, a házasságot is nagyon alaposan meggondolják


5 csillagjegy, aki nagyon nehezen megy bele a házasságba

A csillagokban áll, kivel fordulhat katasztrófába a románcod.