Galéria
Forrás: A nők többsége más méretet hord alsórészből és felsőrészből, sokáig pont ez adta ennek a problémának az okát. Eddig csak szettben lehetett megvásárolni az álombikinit, és hajlandóak voltunk belenyugodni egy kicsit nagyon melltartóba, ha a bugyi úgy állt a fenekünkön, mint egy istennőnek. Hogy jól érezd magad a fürdőruhádban, annak mindenhol passzolnia kell rád. Keress külön-külön megvásárolható, vagy kombinálható darabokat, és sose köss kompromisszumot
Forrás: Ez azt jelenti, hogy valószínűleg túl kicsi a méret a te számodra. Ha a pánt nyomot hagy a bőrödön, akkor itt az ideje, hogy lecseréld a fürdőruhádat, mert az egész napos viselése akár hát- és vállfájdalmat is okozhat.
Forrás: Vagyis túl nagy. Lehet, hogy a tavalyi nyár óta leadtál pár kilót, vagy a klóros víz és a sok mosás miatt kinyúlt az anyag. És figyelem, nem csak a lelkednek, a mellednek is kell egy kis támogatás, ahogy szerintünk az alsódat sem akarod egy tökéletesen kivitelezett bomba után elhagyni. Itt az ideje, hogy lecseréld: új év, új fürdőruha!
Forrás: Megvan az áhított fazon, a méret is jó, de még akkor is benne van a pakliban, hogy rossz az anyaga. Ez azért ritkán fordul elő, de bizonyos anyagok miatt bőrirritációt vagy viszketést tapasztalhatsz, és ki akarna vakarózni a vízparton? Minél jobb minőségű fürdőruhát vásárolsz, annál távolabb kerülsz ettől a problémától - kivéve ha csipkebetétes darabot választasz, mert azt már most garantáljuk, hogy nem lesz kényelmes.
Forrás: Ez a probléma a nyakbakötős fazonoknál szokott jelentkezni, és két oka is lehet fájdalomnak. Az első logikusan az, hogy túl szorosan lett megkötve a pánt, de az is lehet, hogy kicsi rád a melltartó. Egy felsőrésznek stabilan kell tartania, nem csúszhat se fel, se le, de ezt nem azzal kell elérned, hogy lebénítod a nyakad. Az első pár órában még elviselhető lehet, de estére már máshogy fogod gondolni.

5 jel, ami arra utal, hogy rosszul választottál fürdőruhát

Neked is ismerős egy-két pont?