Galéria
Forrás:

A színésznő egy erős alapszinten szaxofonozik. Vajon gyerekei is örökölték ezt az átütő tehetségét? És zenei kvalitása közrejátszhatott abban, hogy megromlott a házassága Ben Affleckkel?


Forrás: Nem viccelünk! Tényleg igaz!
Forrás: A csajok sorozat népszerű sztárja saját bevallása szerint profi az IKEA bútorok összeszerelésében. Rejtett tehetségéről a Nylon magazinban mesélt, és itt említenénk meg, hogy ezt a skillt bizony komolyan kell venni, hiszen New Yorkban komoly pénzeket fizetnek egy ilyen szakembernek.
Forrás:

Egy újabb tehetséges muzsikust köszönthetünk Christina személyében. Igaz, a Mad Men egyik epizódjában már láthattuk harmonikázni, de ebből kevesen következtettek arra, hogy a színésznő valóban jól játszik ezen a nehéz hangszeren. Erről ő maga számolt be a Huffington Postnak, és elmondta, hogy rengeteget gyakorol.


Forrás: Azt nem tudjuk, hogy ez hogyan fér össze az ENSZ-nagykövetséggel, de a színésznőnek igazán impozáns tőrgyűjteménye van. És ha ez még nem lenne elég, profi késdobáló hírében áll.
Forrás:

Ariana hangi adottságaihoz nem fér kétség, ám ezen kívül elképesztően jól utánoz más énekesnőket is. Ennek tanúbizonysága a következő Jimmy Fallon show, ahol meg se kottyant neki Britney, Christina és Celine stílusában énekelni. És a kiváló humoráról még nem is beszéltünk...


Forrás: Itt is a hallgatható bizonyíték is rá!
Forrás: Amanda egyik kedvenc hobbija a kötés. Bizony, állítása szerint 3 óra alatt simán köt egy sapkát. Azért az a kép megvan, hogy otthon ül a kandalló előtt és kötöget, mint egy nagymama?
Forrás: Az Oscar-díjas színésznő igazán tehetséges a hajfonásban. Olyannyira, hogy az egyetemi évei alatt némi pénzért bárkinek befonta a haját a koliban. Hogy miért nem gazdagodott meg ebből a vállalkozásból?

7 sztár különleges képességgel

Vannak köztük egészen meglepő adottságok is!