Galéria
Forrás: Jaj, mennyi időt töltünk tutorialok nézegetésével, és még legalább ennyi időt a 'szuperkönnyű' és '2 perces' frizura elkészítésével, hisz valamiért a mi hajtincsink sosem akarnak olyan könnyen katonás sorba rendeződni, mint ahogy a videón láttuk. A férfiaknak viszont minden esetben a kibontott hosszú hajú nőket imádják, szóval mondjuk ki: kár vesződni!
Forrás: A legtöbb pasi véleménye szerint a legvonzóbb, ha csak finom hangsúlyozzuk, vagy egyáltalán nem is sminkeljük. Sajnáljuk, a füstös szemek és a művészi tusvonalak csak minket hoznak lázba.
Forrás: Még egy pont, amiben nem értünk velük egyet, sőt, lassan már kezdünk kétségbe esni, hogy fölöslegesen halmoztunk fel tetemes sminkkészletet. A férfiakat a hideg is kirázza a rúzstól, no meg a ragacsos szájfénytől. Hisz valljuk be, a vörös ajak csábító, de nem csókálló.
Forrás: A férfiakat nem érdeklik az aktuális divattrendek, talán még arról sem tudnak, hogy éppen a mely szoknyák szezonját éljük. Ellenben egy nő egy tökéletesen szabott ceruzaszoknyában, na az már valami.
Forrás: 'Minél nagyobbat villantani!' - valami ilyesmi jár a péntek esti egy nő fejében, miközben a szekrény előtt toporog tanácstalanul. De gondold végig logikusan, tényleg egy olyan pasit akarsz magadnak, akit a dekoltázsoddal hódítottál meg? A nagybetűs ők közönségesnek tartják a túl kivágott felsőket, szemben a finom sejtető dekoltázs helyett. Ez nem svédasztal, az Ikeába majd akkor kell menni, ha már tervben az összeköltözés.

5 dolog, amiről azt hiszed, hogy bejön a férfiaknak, pedig nem!

Na ennyit az órákig tartó készülődésről!