Galéria
Forrás:

Szandál

Élete során egy nő talán legtöbbet szandálból vesz, ennek pedig két oka van. Egyrészt a szandál nem egy hosszú életű darab, másrészt szezonról szezonra annyira drasztikusan újul meg, hogy azt alig lehet követni. Ha csak nem egy csinos minimalista kis topánról van szó, akkor szerintünk nem érdemes sokat beleinvesztálni, költs inkább egy kényelmes magas sarkúra.


Forrás:

Breton csíkos felsők

A kifinomult francia stílus alapdarabja sokak kedvence, pont ezért nem kell sajnálni, inkább szerezz be több színben és fazonban, így nem kapsz idegbajt ha leöntöd a rohanásban mondjuk kávéval.


Forrás:

Fehér póló

Ez nem az a darab, amiből egy elég az egész életedben, és megsúgjuk a designer darab sem marad tovább fehér, ellenben az ára jóval borsosabb.


Forrás:

Farmer

Ha csak nem életed vágya mondjuk egy Vetements, akkor maradj meg a klasszikus márkák vonalán. Egy drága darab sem tud többet, mint egy Levi's.


Forrás:

Fehér sneaker

Nem, nem dilink a fehér, de tényleg van abban valami, hogy a túl kényes darabok se így, se úgy nem lesznek tartós életűek, és mi annak a hívei vagyunk, hogy egy ruhát hordani kell nem állanódan félteni, szóval ne gondolkozz másban, csak egy Adidas Stan Smith-ban vagy Superstarban.


Forrás:

Telefontok

Tudjuk, annyira menők és csábítók azok a tokok, amiket a tervezők álmodnak meg, de a valóság az, hogy ugyanolyan gyorsan elhasználódnak és legalább olyan gyorsan meg is unod őket, mint a pár ezer forintos társaikat.


5+1 ruhadarab, amiért egyszerűen nem érdemes sok pénzt adni

Költsd a pénzed inkább valami másra!