Galéria
Forrás: Vibráló, színes csíkok

A szivárvány minden színében pompázó, különböző vastagságú csíkos ruhák elképesztően modernnek hatnak. Óriási fülbevalóval és látványos, akár metálfényű bokcsaizmával vagy magassarkúval ajánljuk!
Forrás: Szlogenes pólók

Az öntudatos, feminista feliratok a szezon kedvencei. A kedvenc farmereddel is működnek, de ha valami különlegesebbre vágysz, párosítsd tüllszoknyával!
Forrás: Félvállról

Az előző szezonok vállvillantó trendje már csak az egyik vállunkon van jelen. Az aszimmetrikus felső között találhatsz '80-as éveket idéző szabásokat, de dekonstruktív ingeket is. Egyszerű szabású nadrággal vagy szoknyával érvényesülnek csak igazán!
Forrás: Romantikus patchwork

A kevésbé hippis darabokat részesítsük előnyben, a finom, feminin,romantikus darabokat és az aszimmetrikus szabásokat. Nőies cipőket és minimalista ékszereket ajánlunk hozzá!
Forrás: Rózsaszín őrület

Erős, élénk rózsaszínről beszélünk, nem finom kis púrderes árnyaltokról. Imádjuk pirossal vagy bordóval párpsítva!
Forrás: Köntösök

A pizsamák és kombinéruhák után nem meglepő, hogy a köntösök is beszivárogtak az utcai ruhatárunkba. Lezser, sportos darabot és látványos, különleges alkalmakra való köntöst is választhatsz. Viseld úgy, mintha kabát vagy kardigán lenne!
Forrás: Az új sportos

A kapucnis pulcsik és cipzáros aláöltözetek minden eddiginél népszerűbbek lesznek! Nem kell visszafognunk magunkat, nyugodtan párosíthatjuk sportos nadrágokkal, de bőrhöz vagy egy színes szoknyához is jól mutatnak.
Forrás: Irizáló

Míg néhány szezonnal korábban a színjátszós kiegészítőkért rajongtunk, most eljött az ideje, hogy nagyobb felületen is bevessük. 2017-ben az irizáló ruhák és topok jelentik az alternatívát a flitterre!

Ezek a legkönnyebben hordható trendek a szezonban

Egyszerű útmutató az évszakváltáshoz!