Galéria
Forrás: 'A smink hamis hirdetés!'Ó ez vicces, mert én nem egy termék vagyok és nem akarom eladni magam neked.
Forrás: Cikk: 5 indok, amiért segítened kéne a feleségednek a ház kitakarításában1. Mert rohadtul ott élsz te is.2. Mert rohadtul ott élsz te is.3. Mert rohadtul ott élsz te is.4. Mert rohadtul ott élsz te is.5. Mert rohadtul ott élsz te is.
Forrás: A nők előjoga fejfájást színlelni a szex elkerülése érdekében.A nők elnyomása, hogy rosszullétet kell színlelni a szex elkerülése érdekében, mert a férfiak nem fogadják el az egyszerű 'nem'-et válaszként.A nők elnyomása, hogy a férfiak azt hiszik, hogy a szex megtagadása az elnyomás
Forrás: Addig fogom üvölteni a feminizmus fontosságát a világban, amíg a hangom annyira érdes nem lesz, hogy összekeverik egy férfiéval és elkezdik meghallgatni, amit mondok.
Forrás: Egy új kutatás felfedte, hogy az abortuszok 100%-át olyan nőkön hajtják végre, akik nem akarnak terhesek lenni, és 0%-át konzervatív republikánus férfiakon. (Általában a konzervatív republikánus férfiak abortuszellenesek az USA-ban - a szerk.)
Forrás: 'Az a sok fiatal lány, akik felcsináltatják magukat.'Wow, önmegtermékenyítő tinédzser lányok, reszkessetek férfiak, mert a nők aggasztó mértékben fejlődnek!
Forrás: Csinálni fogok egy Youtube videót azzal a címmel, hogy 'Marhaságok, amiket minden férfi mond'És egyedül az a szólás lesz benne, hoyg 'De nem minden férfi mond ilyeneket'.Aztán csak várom, hogy a férfiak teljes kétségbeesésben üljenek a billentyűzet felett abban a paradoxban, hogy legbelsőbb vágyuknak eleget téve tudassák velem, hogy nem is minden férfi mond ilyeneket.Elpusztítom őket.
Forrás: Ahelyett, hogy annyi fizetést adnánk a nőknek, amennyit a férfiak kapnak, fizessünk a férfiaknak annyit, amennyit a nők kapnak és nézzük, ahogy feldühödnek!
Forrás: 'Feminizmus? Kösz, nem, én inkább a nemek egyenrangúságában hiszek.'Víz? Kösz, nem, én a H2O-t szeretem.
Forrás: női samponok fajtái: kókuszos, mézes-tejes, rózsaillatú, trópusi gyümölcsös, aloe verásférfi samponok fajtái: SARKI JÉG, SÖTÉTSÉG, FEGYVEREK, TESZTOSZTERON, FÁJDALOM
Forrás: Nem is tudom, a feminizmust másképp kéne hívni, mondjuk józan észnek.
Forrás: Még a hölgyeknek az óceánban sincs nyugtuk a férfiaktól.Cikk: Néhány nőstény tintahal hamis herét visel, hogy elkerülje a hímneműek érdeklődését.

12 feminista vicc, amit tuti nem bírsz ki röhögés nélkül

Amikor már nem tudjuk, hogy sírjunk vagy nevessünk a nemek közti egyenlőség hiánya miatt.